Skoda обяви, че от юли месец тази година компанията ще

...
Skoda обяви, че от юли месец тази година компанията ще
Коментари Харесай

Skoda с нов шеф

Skoda разгласи, че от юли месец тази година компанията ще има нов началник. Клаус Зелмер ще смени Томас Шафер, който пък ще поеме управителна роля в борда на шефовете на Volkswagen от 1 юли. Зелмер стартира кариерата си в автомобилната промишленост през 1997 година в Porsche, а две години по-късно се мести във Франция, където стартира работа в продажбения отдел на компанията от Щутгарт. Сменяйки разнообразни позиции, през 2010 година той се издига до ръководител на управителния съвет на марката. През 2020 година постъпва и като член на управителния съвет на Volkswagen по отношение на продажбите, маркетинга и следпродажбените интервенции.
`Skoda

„ Томас Шафер поведе компанията безвредно към две извънредно предизвикателни години и в това време образува явен проект за бъдещето със тактиката Next Level – Skoda Strategy 2030. Днес Skoda е повече електрическа, цифрова и интернационална от всеки път. Томас Шафер е положил основите за обещаващо бъдеще за марката Skoda с сполучливото пазарно стартиране на Enyaq iV и останалите планувани електрически модели. “, съобщи Мурат Аксел.
`Skoda

Наскоро изпълнителният шеф на Volkswagen Group – Хърбърт Дийс похвали Skoda и по едно и също време с това разгласи някои вести за компанията, в това число отхвърли от навлизането на пазара в Съединени американски щати и фокусирането върху европейския пазар.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР