SKODA обяви, че бордовата система SKODA Connect на компанията получава допълнителна функционалност,

...
SKODA обяви, че бордовата система SKODA Connect на
компанията получава допълнителна
функционалност,
Коментари Харесай

SKODA Connect вече работи и с Google Home

SKODA разгласи, че бордовата система SKODA Connect на компанията получава допълнителна функционалност, посредством консолидираното си с Google Home и въвеждането на нови умения за гласовия помощник Alexa на Amazon, който при всички на марката, вече е в положение да комуникира и на английски, френски, немски, испански и италиански.

От SKODA разясняват, че посредством интегрирането на функционалностите на Гугъл Home и Alexa, собствениците могат да получават гласова информация за местоположението на превозното средство, както и допълнителни данни за настоящото му състояние, идни сервизни обслужвания, равнище на маслото и гориво, свободен пробег, и други, и то от уюта на своя дом.

Също по този начин, те ще могат да стартират автомобила си отдалечено, да разберат дали не са не запомнили да вдигнат някое от стъклата или фаровете пуснати, и други.

В допълнение на това, притежателите на електрифицираните iV представителите на SKODA ще могат да получават информация за актуалния заряд на батерията, оставащият пробег, да задействат климатичната инсталация или затоплянето на седалките, да започват или преустановят процса по зареждането и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР