SKODA Auto разпространи подробности, снимки и видео на новото поколение

...
SKODA Auto разпространи подробности, снимки и видео на новото поколение
Коментари Харесай

Това е новата SKODA FABIA MONTE CARLO

SKODA Auto популяризира детайлности, фотоси и видео на новото потомство на FABIA MONTE CARLO, за която от марката споделят, че е създадена с концепцията за тези от клиентите на компанията, които изпитват наслаждение по време на ръководството и търсят нещо по-различно.

SKODA FABIA MONTE CARLO продължава традицията на компанията да предлага в допълнение измерение във връзка с спортното лъчение и динамичното пътно държание, като тук те са екцентирани благодарение на нови черни детайли, включително по челната решетка, капаците на външните огледала, спойлера, новото оформление на предната ризница, спомагателните декоративни детайли, извънредните за версията 16-цолови Proxima алуминиеви джанти (17- и 18-цолови като в допълнение оборудване) и други.

В интериора на новата FABIA MONTE CARLO вършат усещане специфичните емблеми по многофункционалния волан с кожена тапицерия и предното табло, тонираните задни стъкла, черното осъществяване на тавана, 10.25-инчовият виртуале кокпит със характерно за версията оформление и други.



FABIA MONTE CARLO е налична в четири двигателни версии, оптималните мощности на които варират от 80 до 150 конски сили. В топ-версията си- 1.5 TSI EVO, автомобилът е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за под 8 секунди и за развие оптималната скорост на придвижване от 225 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР