SKODA Auto разпространи ново изображение от интериора на концептуалната разработка

...
SKODA Auto разпространи ново изображение от интериора на концептуалната разработка
Коментари Харесай

SKODA с ново изображение на VISION 7S

SKODA Auto популяризира ново изображение от интериора на концептуалната разработка VISION 7S, с помощта на което разбирам, че седемместният автомобил е първи по рода си за марката, при който централният информативен екран е изпълнен във отвесно направление.

Концептуалната разработка VISION 7S на SKODA ще бъде показана публично на 30 август и ще показва за първи път новата дизайн линия, която можем да чакаме от бъдещите артикули на марката.

Впечатление в новата схема на VISION 7S прави също по този начин извънредно минималистичното осъществяване на предното табло, както и футуристичният волан със скосени горна и долна част и отвесни спици.

от SKODA споделят, че интериорът на концепцията е изпълнен с еко-отговорни и устойчиви материали, и в минималистичен жанр, и с интелигентно консолидиране на технологиите за още по-лесна и ненатоварваща приложимост и функционалност.

В средата на юли, SKODA сподели първата схема на вътрешността на VISION 7S, с помощта на която видяхме ексцентричното осъществяване във връзка с решението на марката за позицията на . Тя ще бъде част от фамилията хитроумни решения Simply Clever и ще бъде оборудвана със специфичен механизъм за прикрепяне към междинната подпора на концептуалната разработка. По този метод, мъникът ще се намира на най-безопасното място в интериора, а точно в неговия център.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР