SKODA Auto обяви, че с началото на производството на ENYAQ

...
SKODA Auto обяви, че с началото на производството на ENYAQ
Коментари Харесай

Софтуерно обновяване на семейството SKODA ENYAQ iV

SKODA Auto разгласи, че с началото на производството на ENYAQ COUPÉ iV (https://www.auto-press.net/a:SKODA-стартира-производството-на-ENYAQ-COUPE-iV), компанията започва консолидираното на новата версия на бордовия програмен продукт на електрическите автомобили от цялото семейство ENYAQ iV.

Новият ME3 програмен продукт за представителите на ENYAQ iV към този момент е част от оборудването и на всеки от новите ENYAQ iV, които сега слизат от поточната линия на марката, а през втората половина на тази година ще бъде разполагаем гратис и за закупените към този момент електрически автомобили от семейството.

От SKODA Auto споделят, че ME3 версията на бордовия програмен продукт ще предложи усъвършенствания по функционалностите , ръководството и дизайна на инфо-развлекателната и навигационна система, по Digital Cockpit, по прожекционния (head-up) екран и общата интернет съгласуваност на електрическите автомобили.

Новата версия на софтуера на фамилията ENYAQ iV дава обещание също по този начин и усъвършенствания във връзка с интегрираната батерия, като ще предложи нов режим на зареждане, наименуван Battery Care . При избор, той ще разрешава зареждането на батерийният модул единствено до 80%, което подсигурява удължение на експлоатационния живот, нова щадяща логичност на пиковото зареждане, повишен пробег посредством нови термални режими на ръководство на батерията и други.

ME3 ще предложи на притежателите на версиите на ENYAQ iV с четири задвижващи колела и нов режим Traction mode , предопределен за приложимост на неприятни или хлъзкави пътища, а при общоприети условия ENYAQ COUPÉ iV 60 ще може да предложи самостоятелност от до 416 километра, ENYAQ COUPÉ iV 80 такава от до 544 километра, а ENYAQ COUPÉ iV 80x 520 километра. Първата от версиите ще може да се зарежда с до 120 kW, а при по-голямата батерия са вероятни и до 135 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР