Скочила от прозореца, а умряла от задушаване! Полските разследващи получиха

...
Скочила от прозореца, а умряла от задушаване! Полските разследващи получиха
Коментари Харесай

Шокиращ резултат от аутопсията на красавицата Магда! Скочила от прозореца, а умряла от...

Скочила от прозореца, а умряла от задушаване! Полските проверяващи получиха резултатите на патоанатомите в Египет, които направиха аутопсията на красивата Магдалена Жук. Първоначално бе обявено, че тя е умряла, откакто е скочила от прозореца. Според аутопсията обаче задушаване е повода за гибелта й.



Според Fakt.pl в отчета от аутопсията пишело, че младата полякиня се задушила, откакто скочила от прозореца и съществено нарананила ребрата и белите си дробове. Лекарите пробвали да я спасят, само че не съумели да възобновят дишането й и по този начин Магда се удушила.



От записите на телевизионните камери стана ясно, че часовете преди да скочи полякинята не е била в положително психично положение. Вижда се по какъв начин бяха уплашено по коридорите, пробвайки се да се измъкне от сестрите и лекарите. Затова и се появиха догатки, че е била под въздействието на някакви опиати.
Това, обаче, към този момент не може да бъде доказано, тъй като към момента не са подготвени резултатите от токсилогичния разбор.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР