Ски зона Пампорово възобновява работа от утре с отлични условия

...
Ски зона Пампорово възобновява работа от утре с отлични условия
Коментари Харесай

Ски зоната в Пампорово възобновява работа

Ски зона Пампорово възобновява работа от на следващия ден с отлични условия за ски и повече отворени писти, оповестиха от "Пампорово " АД. От 16 януари курортът ще бъде още веднъж наличен за зимни спортове, като промоционалните цени на въжен превоз картите остават в действие до 22 януари в това число.

Пистите са заснежени и обработени, откакто през последните 5 денонощия оръдията за неестествен сняг работят при цялостен потенциал. До краткотрайното затваряне на ски зоната при започване на тази седмица се стигна след продължителните дъждове в планинския район.

От на следващия ден ще бъдат отворени съществена част от пистите, като предстоящият са да бъдат готови към 70 % от трасетата в ски зоната. През последните дни към заснежаването от оръдията се прибавят и периодически превалявания от сняг в курорта. От "Пампорово " АД предвиждат, че в идващите дни ще бъдат пуснати още писти и ски зоната ще работи съвсем напълно.

Цената на дневната въжен превоз карта остава 52 лева за възрастен и 31 лева за дете до 22 януари в това число, като от Пампорово АД предлагат всички гости да закупуват картите си непосредствено през новия онлайн магазин, с цел да избегнат изцяло чакането на опашки.

До 22 януари е промоционалният интервал и за 5- звездните хотели "Перелик " и "Орловец ", за които е планувана 20 процентна отстъпка за настаняването и услугите. Хотелските резервации също са налични през онлайн магазина.

Туристическият център в Пампорово обезпечава различна стратегия за туристите, които не практикуват ски и сноуборд. В програмата са включени зимни преходи със снегоходки, моторни шейни, конна езда и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР