Ски зона Пампорово се радва на отлични условия за ски

...
Ски зона Пампорово се радва на отлични условия за ски
Коментари Харесай

Ски сезонът в Пампорово продължава до Великден

Ски зона Пампорово се радва на отлични условия за ски и сноуборд даже в края на месец март и началото на април. И вместо да мислим за море, зимата ни дава нова опция да не оставяме към момента обичаните си ски, а да се порадваме на снега още месец.
Падналите през последната седмица температури и навалелия нов сняг разрешиха пистите да освежат и възстановят снежната си настилка и да отворят ски зоната в оптимален за края на месеца потенциал. В момента в ски зоната са отворени 10 разнородни по компликация писти, както и всички обслужващи ги лифтови уреди в Пампорово. Пистите са с устойчива и твърда снежна настилка, която разрешава на туристите избрали да почиват в края на март и началото на месец април да се порадват на снега, и новата снежна настилка преди пролетните празници.
От 1 април в Пампорово влизат в действие по-ниски промоционални цени на въжен превоз картите и ски услугите в дрешниците на Пампорово АД с до 25% отстъпка. Цената на целодневна въжен превоз карта за ски зона Пампорово ще коства 42 лева за възрастен и 25 лева за дете от 7 до 12 ненавършени години. Предоставя се опция и за прилагане на полудневни утринни или следобедни въжен превоз карти.
Закриването на сезона ще бъде в края на Великденските празници, като последния ден, в който ще се порадваме на работещата ски зона е 9 април. В този ден ще проведем 5-то издание на най-атрактивното събитие за сезона Stavry Invitational Pool Party vol.5, в който всеки може да изпита своите благоприятни условия да прелети над воден басейн със ски, дъски или бански.
В синхрон с пониженията в ски зоната, огромна част от хотелите в курорта също смъкват цените на хотелските услуги и пускат промоционални пакети с спомагателни бонуси за идните Великденски празници. За гостите избрали да прекарат светлия християнски празник в Пампорово, предлагаме атрактивни предложения в най-новия петзвезден хотел в курорта – реновирания хотел " Перелик ", чиито оферти може да разгледате ТУК.
Не пропускай - чака те 100% ски страст на промоция!
Повече информация за събитията може да откриете на формалния уебсайт на курорта Пампорово.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР