Скелетът от гардероба на холивудската суперзвезда Морган Фрийман отново се

...
Скелетът от гардероба на холивудската суперзвезда Морган Фрийман отново се
Коментари Харесай

Секс демони отново преследват Морган Фрийман

Скелетът от дрешника на холивудската суперзвезда Морган Фрийман още веднъж се появи. Обвиненията от 2009 година в полова връзка с доведената му внучка Идина Харис се завърнаха с цялостна мощ след чуването преди дни по делото за нейното ликвидиране.

Обвиненият в отнемането на живота ѝ Ламар Дейвънпорт е разказал, че самата Идина му е споделила по какъв начин дядо ѝ е влезнал с нея в неуместна полова връзка, написа вестник Ню Йорк Дейли Нюз, като цитира юриста на обвинения Бет Ънгър. Харис беше убита през 2015 година като беше намушкана 25 пъти в жилището си в Манхатън.

Първите известия за допустима полова връзка на Фрийман с доведената внучка се появиха през 2009 година, а три години по-късно в интернет се разпространяваше информация, че двамата може да се оженят. Фрийман и Харис тогава нарекоха известията "лъжливи ".

Новината идва единствено дни преди Морган Фрийман да дойде в България за фотосите на новия му филм Код: Ел Ей. Продукцията към този момент тече с цялостна мощ в студията на Ню Бояна, като повече от седмица сътрудниците му Джерард Бътлър, Ник Нолти се труди интензивно на снимачна площадка.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР