Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове

...
Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове
Коментари Харесай

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Скъсани и негодни облекла и обувки, напукани и надраскани съдове – приборите и сервизите за хранене символизират фамилията и дефектите върху тях се отразяват като проблеми в връзките.
Счупени битови предмети, спукани огледала . Старайте се да поддържате непорочност в дома си. Тъмните сили обожават мръсотията, немитите тела и мръсните души.
Подаръци, които не ви харесват , носят злощастие, защото са подарени с недобри усеща или със злокобни наричания.
Картини с изображение на нещо дискомфортно за погледа , въздействат отрицателно психически и нарушават душевния покой.
Картини с озъбени муцуни на диви животни основават раздразнителност, настъпателност и негатив в връзките сред членовете на фамилията, могат да предизвикат кавги и спорове.
Предмети с отрицателно минало ; движимости, купени при разнообразни неподходящи условия или пък напомнящи нещо тъжно също пораждат негатив.
Предмети, които може да са употребявани за вълшебен цели . Някои африкански и източни атрибути (маски, статуетки, символи) могат да бъдат източници на вредоносна сила.
Антикварни движимости с неразбираема или подозрителна енергетика – от време на време те могат да са доста рискови, защото са способни да пренесат проклятието от предходния върху новия си притежател.
Мебели с остри ъгли , режещи пространството – те заграждат пътя и нарушават вярното протичане на удобната сила.
Живите увивни растения имат свойството да притеглят разнообразни заболявания към стопаните на дома. Смята се, че лианите са причина за женската самотност.
Камиш (папур) в дома предвещава болест, гибел.. Хвойновите клончета са уместни в интериора единствено в интервала на новогодишните празници…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР