СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, НЕОБХОДИМИТЕ СРЕДСТВА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА ТЯЛОТО НА БОРИСЛАВ

...
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, НЕОБХОДИМИТЕ СРЕДСТВА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА ТЯЛОТО НА БОРИСЛАВ
Коментари Харесай

За часове събраха пари за превоза на починал младеж от Неделино в Испания

" СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, НЕОБХОДИМИТЕ СРЕДСТВА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА ТЯЛОТО НА БОРИСЛАВ ДЮЛЕВ ДО БЪЛГАРИЯ СА СЪБРАНИ. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО БЯХА СЪПРИЧАСТНИ В ТАЗИ ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ. ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВСИЧКИ Върховен административен съд " - оповестиха близки на умрялото в Испания 28-годишно момче от Неделино.
Неделино потъна в тъга след вестта за трагичната кончина на техен млад съгражданин в Испания. Младежът, чиято брачна половинка е бременна, работил в чужбина от много време. По време на вечеря на 10-ти май му прилошало и след секунди умрял. Според предварителна информация младият мъж е получил солиден инфаркт.
 28-годишен родопчанин умря в Испания, събират пари да го приберат 28-годишен родопчанин умря в Испания, събират пари да го приберат
Неделино потъна в тъга след вестта за трагичната кончина на техен млад съгражданин в Испания. 28-годишният Борислав Дюлев е умрял на...
Жителите на цялата родопска община, както и българи в чужбина, откликнаха на апела да дарят средства, с цел да приберат тялото на момчето в родното му Неделино. Необходимата за превозването на умрелия в родното му Неделино сума бе най-малко 8 хиляди евро. Във всички търговски обекти на територията на общината бяха сложени кутии за събиране на дарения.
Обявление, че са нужни пари з на тялото назад в родното му място, бе пуснато през вчерашния ден от общината и за броени часове нужната сума бе набавена.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР