Скандинавският производител на първокласни гуми Nokian Tyres представя нова всесезонна

...
Скандинавският производител на първокласни гуми Nokian Tyres представя нова всесезонна
Коментари Харесай

Новата Nokian Seasonproof C предлага първокласна безопасност през цялата година

Скандинавският производител на първокласни гуми Nokian Tyres показва нова всесезонна гума за професионална приложимост. Новата Nokian Seasonproof C е създадена за водачи, които се нуждаят от надеждност и първокласна сигурност върху заснежени и кишави пътища, само че които също по този начин желаят първокласно показване и чувството за лекост при шофирането през лятото.
Разработени за груба и разнообразна приложимост, Nokian Seasonproof C оферират точно ръководство и непоклатимост, отличен пробег и усъвършенствана устойчивост. Независимо дали за Вас всяка секунда е от голяма важност когато вършиме доставки по тесните градски улици или карате кемпера си по черни пътища задачите осеяни с дупки и неравности, Nokian Seasonproof C ще превозят тежките товари безвредно и надеждно.
Според изследване на Nokian Tyres измежду потребителите на всесезонни гуми*, европейските водачи изключително ценят сигурността във всевъзможни условия през цялата година. За водачите на ванове и транспортни средства за доставки надеждността в променливи условия и температури близки до нулата са също толкоз значими. Сцеплението и положителната резистентност на изхабяване също са били измежду най-важните характерности.
„ “C “ гумите са специфични артикули със конструкция и материали, които са създадени за тежкотоварни коли. Шарката на протектора и каучуковата примес са основани за гуми, които да се показват чудесно при професионална приложимост. Новите са създадени да бъдат гъвкави и приспособими към разнородни метеорологични условия. Те са основани за оптимална целогодишна приложимост и идват с нововъведения, които да подсигурят оптималната сигурност, отличен пробег и устойчивост. Характеристиките при ръководство на Nokian Seasonproof C са отлични, както на суха по този начин и на мокра настилка, а също и на заснежени пътища. “, споделя Микко Лиюкула , управител „ Развитие “ в Nokian Tyres.
Новите Nokian Seasonproof C оферират сигурност и целогодишно улеснение за водачите в Централна и Източна Европа. Всички размери гуми имат признака на снежинката (3PMSF), който удостоверява, че гумата е публично утвърдена за зимна приложимост. Повечето размери са позиционирани в категория А, най-високата за сцепление на мокро. Продуктовата гама предлага размери за разнообразна приложимост, както за товарни коли, по този начин и за коли за отмора като кемпери и каравани, със селекция от 25 продукта от 14 до 17 цола, със скоростни показатели от R (170 км/ч), S (180 км/ч), T (190 км/ч) и H (210 км/ч). Продуктовата гама ще бъде налична за потребителите през есента на 2021 година
Удобството среща сигурността
Новата Nokian Seasonproof C предлага практично решение за заетите експерти, които желаят да преустановят сезонната промяна на гуми, само че в същото време желаят безвреден вид за всеки ден от годината. Експертизата на Nokian Tyres в зимната сигурност и отличното показване при разнородни условия за шофиране може да бъде забелязан и усетен в новия артикул и в концепцията Season Sense . Тя е особено създадена за всесезонна приложимост, с цел да обезпечи безвредно шофиране през дъждовните дни, на кишав път, а също по този начин да даде точно и удобно шофиране и на суха настилка по време на летните жеги.
Концепцията Season Sense се състои от новаторски характерности, които включват шарката на протектора на гумата, структурата и каучуковата примес. Напречните, v-образни мултифункционални шарки на протектора с твърда централна част е създадена за целогодишна сигурност и комфорт. Новата всесезонна каучукова примес предлага впечатляващи сцепление на мокро, пробег и успеваемост. Здравата конструкция на патентованата от Nokian Tyres технология Aramid Sidewall предлага неповторима устойчивост и усъвършенстван експлоатационен живот на продукта.

Издръжливост посредством конструкция и материали
Животът на експертите и туристите е улеснен с помощта на отличното сцепление на мокро и съвършените характерности за резистентност на аквапланинг комбинирани с първокласна устойчивост. Издръжливостта на новия артикул е оптималната с помощта на неповторимата технология Aramid Sidewall на Nokian Tyres . Изключително здравите арамидни нишки укрепват страниците на гумата предоставяйки повече устойчивост и отбрана във взискателни обстановки на пътя. Тази технология пази гумата против удари, прорези и дупки. В композиция със здрава структура с твърди железни колани, Nokian Seasonproof C дава оптималната устойчивост и усъвършенстван експлоатационен живот тежкотоварни коли и такива, които постоянно карат по пресечени терени и пътища осеяни с дупки. Новата Nokian Seasonproof C има над 15% по-добро противодействие на изхабяване в разнородни пътни условия спрямо предшественика си Nokian Weatherproof C.
Отлично ръководство и непоклатимост през цялата година
Мултифункционалната шарка на протектора има твърда централна зона, която дава чудесно ръководство и непоклатимост през всички сезони. Всеки блок на протектора е обвързван към централното рамо, което усъвършенства реакциите на кормилното ръководство. Силно изразените канали на протектора стартират от централната част и се насочват към рамената. Каналите за изтласкване на киша и вода в центъра на протектора са създадени, с цел да усилят съпротивлението към аквапланинг. Каналите водят водата и кишата, съхранявайки я сред гумата и пътната настилка и насочват потока надалеч от гумата.
Grip Claws са „ нокти “ за усъвършенстване на сцеплението, изключително при прекъсване и ускоряване, и са ситуирани върху протектора. Специалните „ нокти “ са проектирани, с цел да оказват помощ за придвижването върху заснежени пътища и други меки повърхности. Те се захващат за повърхността на пътя по следен метод и обезпечават по-добро сцепление, в това число при прекъсване.
Заедно с новата примес на протектора, този дизайн обезпечава отмерено изхабяване, удобно чувство при шофиране и ниско противодействие при търкаляне. Ниското противодействие при търкаляне трансформира Nokian Seasonproof C в пестелив избор за водачи, които желаят да поддържат невисок своя отпечатък върху околната среда като в същото време икономисват и разноски за гориво.

Nokian Seasonproof C – успокоение оттатък четирите сезона
Първокласна сигурност и непоклатимост през цялата година Отличен пробег и разход на гориво Подобрена надеждност и устойчивост с тежки товари Основни нововъведения:
Концепция Season Sense : Мултифункционалната шарка на протектора с всесезонна примес предлага чудесно показване на разнородни условия през всички сезони, несъмнено и уравновесено чувство при шофиране на мокри и сухи настилки. Всесезонната примес на протектора дава впечатляващо сцепление на мокро, отличен пробег и разход на гориво.
Grip Claws : по-добро сцепление, в това число при прекъсване. Създадени, с цел да подкрепят придвижването върху меки повърхности, ноктите дава първокласно сцепление при прекъсване и ускоряване.
Канали за киша и вода : Устойчивост на аквапланинг. Каналите задържат водата и кишата сред гумите и пътната настилка и форсират отвеждането на водата от гумата.
Технология Aramid Sidewall : Изключителна устойчивост. Извънредно здравите арамидни нишки укрепват страниците на гумата предоставяйки повече устойчивост и отбрана при взискателни условия на каране. Влакната вършат гумата по-издръжлива на удари и прорези, които другояче елементарно биха я увредили.
Патентована сигурност
За спомагателна сигурност, гамата Nokian Seasonproof е снабдена с (DSI) патентован от Nokian Tyres. Индикаторите за разположение на гумите и налягане в осведомителната зона ситуирана върху страницата на гумата също усъвършенстват сигурността. Информационната зона разрешава да се отбелязва вярното налягане в гумите и разположението им при промяна. Комфортът и сигурността са в допълнение усъвършенствани посредством спомагателната секция, която може да се употребява за отбелязване на равнището на стягане на болтовете.
* Проучване за всесезоонни гуми 2020. Данните са основани на онлайн изследване осъществено през май 2020 година от компанията за изследвания YouGov за Nokian Tyres. Проучването е извършено в четири страни (Германия, Франция, Италия и Полша) с извадка от 300 консуматори на всесезонни гуми от съответната страна.
За Nokian Tyres
Nokian Tyres създава и създава първокласни гуми за хората, които ценят сигурността и устойчивостта. Вдъхновени от нашето скандинавско завещание, ние произвеждаме новаторски гуми за леки коли, камиони и тежки машини, които ви подсигуряват успокоение при всевъзможни условия за шофиране. Нашата верига Vianor е профилирана в сервизни услуги за гуми и коли. През 2020 година чиновниците на Nokian Tyres са 4600, а продажбите на компанията възлизат на 1,3 милиарда евро. Акциите на Nokian Tyres се търгуват на борсата Nasdaq Helsinki. Повече информация ще откриете на:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР