Скандинавският бог Тор с ноктопластика, Злодеида в пълния си блясък,

...
Скандинавският бог Тор с ноктопластика, Злодеида в пълния си блясък,
Коментари Харесай

Бог Тор с ноктопластика и Денерис с нокти дракони на Годишните награди EMILY 2022

Скандинавският господ Тор с ноктопластика, Злодеида в цялостния си искра, Червената шапчица с маникюр, който би уплашил всеки вълк, Крюела със зашеметяваща визия, Денерис с нокти, по които се разхождат дракони, съблазнителна Клеопатра  и още доста приказни и кино герои бяха част от впечатляващото нейл шоу по време на обичайните Годишни награди  EMILY 2022. На церемонията, организирана трета поредна година, Стар Нейлз – България разгласи спечелилите в годишния конкурс за професионални маникюристи и педикюристи. 
Прочетете още
През 2022 година в шестте категории на състезанието се състезаваха 55 участници. Те бяха оценени от експертно 13-членно жури и подкрепени от 7219 гласа на публиката. Така бяха излъчени спечелилите за всяка категория маникюр, дизайн и ноктопластика, педикюр, лечебен педикюр, арт кадър и салон. 

Като част от церемонията за втора година беше проведено и впечатляващо нейл арт шоу по концепция на Мирослава Велева - Радкова. Между обособените награждавания на състезанието гостите в залата имаха опция да видят интерпретация на познати и обичани герои от филми и приказки, а след церемонията – да се допрян до тях и да се снимат за спомен. Тази годинабяха показани 13 фантастични визии – проява на модерно авангардно изкуство, в което неделима част са и изобретателно направените нокти. 

По традиция компанията подарява 100% от събраните такси за присъединяване в Годишни награди EMILY за щедрост. Тази година сумата от 3200 лева е дарена на познатата и обичана идея „ Капачки за бъдеще “ – сума, която фондацията ще може да употребява за своите акции. 











 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР