Скандинавските туристи, които са по-горди, могат да решат да бойкотират

...
Скандинавските туристи, които са по-горди, могат да решат да бойкотират
Коментари Харесай

Шефът на хотелиерите притеснен, че ако се вдигне шум заради битата камериерка, може да загубим "чувствителните и горди" скандинавски туристи

Скандинавските туристи, които са по-горди, могат да решат да бойкотират страната ни поради задържането на сънародника им, изритал камериерка в главата. " Тази година в туризма ни ще се влеят 250 милиона евро от скандинавските туристи, и то единствено от пакетите ". Такива терзания изрази ръководителят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин, който разяснява по Нова тв скандалния случай в Слънчев бряг. " Шведските туристи са доста чувствителни. Преди години имаше един случай - беше погубен един барман. И те се наскърбиха и направиха протест. Няколко години не идваха по нашето Черноморие ", изясни още Рагин.

Изказването му пристигна на фона на абсурда и всенародното отвращение от шведския екскурзиант, който изрита в главата камериерка в хотел в курорта " Слънчев бряг ". Тя описа, че с нищо не е предизвикала бруталния удар. Има подозрение, че нападателят е бил дрогиран.

" Все отново аз бих се извинил на тази камериерка от името на моите сътрудници. Има способи по какъв начин да й оказват помощ. Ако се е случило с моя служителка, бих я подкрепил и материално. Но колкото по-бързо този случай отшуми, би трябвало да се вземе поради и в бъдеще да не се случват такива неща. Никой обаче не дава гаранции ", прибавя той.

" Клиентите са 17 вида ", разясни Рагин, като изрази вяра, че когато България влезе в Еврозоната, стандартът ни ще се увеличи и тогава ще стартираме да одобряваме туристи от по-високо равнище.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР