Скандинавските страни изкушават кандидат-студентите с безплатно образование в университет. Въпреки

...
Скандинавските страни изкушават кандидат-студентите с безплатно образование в университет. Въпреки
Коментари Харесай

Въпреки брезкит: Великобритания остава най-желана дестинация за образование в чужбина

Скандинавските страни изкушават кандидат-студентите с гратис обучение в университет. Въпреки брекзит Англия остава една от най-предпочитаните дестинации за висше обучение. Тази година обаче претендентите въпреки всичко са намалели с 9 %, оповестява bTV.

Експерти разясняват, че не става въпрос за отлив от Англия, а по-скоро преливане в други просветителни дестинации в Европа. Нина Димова ще учи физика в Оксфорд. Дори и тя не била сигурна дали да кандидатства там поради идния брекзит: „ В даден миг оповестиха, че изискванията ще останат същите за нас и това облекчи всичко. Най-скъпото нещо може би е таксата за самото обучение, само че можем да аплайваме за заем ”.

„ Съобразено цена – качество на образованието Холандия и може би Германия и Австрия са страните, в които е най-изгодно да се образоват студентите, имайки поради и спомагателните разноски, които ще имат за настаняване, за живот, за превоз ”, изясни Николай Христанов, от ревю „ Световно обучение ”. В Дания и Швеция европейските студенти учат гратис, само че животът е доста безценен. Бизнес и стопанска система са специалностите, които най-често избират българските студенти в чужбина. Засилва се ползата към обучение в Канада, откакто отпаднаха визите за българи. Още информация за следването в чужбина можете да получите на ревюто „ Световно обучение ” в НДК тази събота и неделя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР