Скандалният развод на ромския славей Софи Маринова и Гринго от

...
Скандалният развод на ромския славей Софи Маринова и Гринго от
Коментари Харесай

Звездните разводи - с печален рекорд

Скандалният бракоразвод на ромския славей Софи Маринова и Гринго от Айтос сподели, че тази година, която към този момент преполовихме, се обрисува като рекордьор по разтърсващи звездни раздели.

2019-а започва с непредвидения провал в връзките сред любимците от " Господари на ефира " Димитър Рачков и Мария Игнатова. Двамата изглеждаха съвършения тандем както на екрана, по този начин и в действителния живот, само че с годините, а и с нежеланието на Мария да подари комика с дете връзката им се изчерпа. И актьорите взеха решение да поемат по разнообразни пътища.

Скандална беше и раздялата сред попфолк певицата Кали и бащата на третото <210> дете - асеновградския предприемач Владимир. След разлъката им двамата се плюха по медиите, а Владимир извади на показ интимни фотоси на певицата.

Тенис легендата Григор Димитров скъса с певицата Никол Шерцингер. Двамата имат доста натоварени работни графици и се виждаха през няколко месеца, по тази причина решиха, че е по-добре да си останат единствено другари.

Бившият брачен партньор на пловдивската плеймейтка Николета Лозанова - футболистът Валери Божинов, заряза бясно влюбената в него моделка Биляна Дол. Сръбкинята се оплака от многото изневери, които е трябвало да изтърпи в името на любовта си към плейбоя.

Най-шокиращата раздяла към този момент обаче е сред попфолк дивата Андреа и боксьора Кубрат Пулев. След 12-годишна връзка звездната двойка се раздели поради честите отсъствия на Кобрата в чужбина, а и поради абсурда, който го споходи в Щатите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР