Скандалният рапър Dee замина за Тайланд на почивка, заедно с

...
Скандалният рапър Dee замина за Тайланд на почивка, заедно с
Коментари Харесай

Скандални кадри как рапърът Dее се тъпче с марихуана СНИМКИ

Скандалният рапър Dee отпътува за Тайланд на отмора, дружно с другари, измежду които режисьорът Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг. Татуираният мачо и там откри канал за незаконна дрога, която спомага за положителното му въодушевление. В фотоси на рапъра до другар се вижда по какъв начин той безусловно гълтам сурови листа марихуана, написа Блиц.

Радомир Юнаков, както е същинското име на гангстера, наподобява е огромен фен на миризливата трева. Пред другари от България споделил, че е намерил хора, които скрито му я доставят в Тайланд непосредствено от джунглата. Това е много рисково и безогледно негово деяние, защото растението не е минало през никакви инспекции, а знаем какви заболявания върлуват в тези страни. Там популацията е извънредно оскъдно и очевидно са намерили метод да крадат неразрешените листа от джунглата и да доставят туристите. 

Ден преди полета си за Банкок Dee и компания си спретнаха невъобразим ваучър в мезонет в центъра на София. Явно устойчиво напушен, той пусна стори в Инстаграм, от което ясно се вижда по какъв начин жена прави орална обич на мъж. Компанията били 10 момчета, а в късните часове на нощта позвънили на девойки на повикване. И елементарният ергенски запой прераснал в огромна оргия и огромно количество опиати. 

Вероятно сходни сексоргии не са нещо ново за риалити героя и неговите приятелчета, които релаксират с пушене на трева и възмутителен секс.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР