Скандалният полицай-мутра от станалото печално изеестно Трето районно в Пловдив

...
Скандалният полицай-мутра от станалото печално изеестно Трето районно в Пловдив
Коментари Харесай

Полицаят-мутра Качака се яви в съда по фенска фланелка! Поиска на свобода, но му се стъжни и го грозят 20 г. затвор

Скандалният полицай-мутра от станалото печално изеестно Трето районно в Пловдив - Атанас Качаков - Качака, опитва да излезе от ареста, само че несполучливо. Над 100-килограмовият някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи (защото го отстраниха от системата) сподели, че написаните за него неща въобще не са пресилени. Качака индиферентно се появи днес  в съд ебната зала с фенска тишъртка на Локомотив Пд. Така удостовери, че е. За неуважението, което показва към съд ебната институция посредством фриволното си облекло - би трябвало да каже съд ията по делото.



Желанието на Качаков за по-лека мярка, подадено от двамата му юристи - Донков и Вълчев, поради настъпване на нови условия, бе прегледано от Окръжния съд в Пловдив. Магистратите отхвърлиха да уважат молбата му, защото събраните досега доказателства не оборват, а затвърждават виновността му по първото обвиняване, което е за похищение и следваща нечовешка свирепост към жертвата.

Относно второто обвиняване - опит за кражба на 500 кг марихуана, съд ът счита, че няма доказателства. Същото бе и мнението на окръжните магистрати при взимане на мярката за неотклонение на 22 май.

От 10 до 20 години зад решетките или пожизнен затвор и конфискация може да получи Качака, в случай че виновността му по първото обвиняване бъде потвърдена. По второто обвиняване законът планува затвор от 2 до 8 години, както и санкция в размер от 5 до 20 бона.

Защитниците на Качаков желаеха към доказателствата по делото да бъде привързан ефирен запис на изявление от 27 май със Стефчо Банков – към този момент някогашен шеф на дирекция „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи, както и той да бъде разпитан като очевидец. Молбата им бе отхвърлена, като магистратите показаха, че способен в тази ситуация е наблюдаващият прокурор и няма спънка това искане да бъде отправено към прокуратурата.

Решението на съд а може да се апелира пред Апелативния съд на 17 юни.

Атанас Качаков бе арестуван след огромна спецакция. Окръжният прокурор тогава Румен Попов заяви, че акцията е резултат от 6-месечна работа, при която е несъмнено открито, че под прикритието на пагона служителите на реда са работили безпощадно и нелегално. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР