Скандалният пилот Ангел Караньотов счупи рекорд по време на европейския

...
Скандалният пилот Ангел Караньотов счупи рекорд по време на европейския
Коментари Харесай

Скандалният Син На Аня Пенчева Счупи Рекорд

Скандалният водач Ангел Караньотов счупи връх по време на европейския шампионат по мотоциклетизъм. Синът на Аня Пенчева записа най-бързата обиколка на пистата „Серес“ в Гърция.

С време 1:18:564 Караньотов усъвършенства достижението на различен земляк – Мартин Чой. Голямата наслада новият рекордьор показа с обичаната си Ива Русинова, която бе дружно с него по време на надпреварите.

„Моят мъж е първенец с връх на пистата“. Честито, обич! И на съревнование с изтребители да те пратят, ще им сринеш самочувствието“, радва се Русинова.

Знойната брюнетка също си пада по високите скорости, само че е авто водач, позната още като Кралицата на дрифта.

Макар сред 2010 и 2013 година да завоюва четири пъти европейската купа в супермото, Анел Караньотов се прочу надалеч повече с невижданата изцепка отвън пистата, напомня „Уикенд“. В началото на 2012 година едвам навършил пълноправие, водачът и негов приятел нахлуха с мотори в столичния мол на „Цариградско шосе“.

Цялата история бе от келешлък и изплаши много хора в комерсиалния център. И до през днешния ден Ангел го помнят като „момчето с мотора в мола“, въпреки от дълго време да е уталожен.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР