Скандалният гримьор Цветан Андреев, който цял месец бе в Къщата

...
Скандалният гримьор Цветан Андреев, който цял месец бе в Къщата
Коментари Харесай

Майката на Цецо Андреев: Не сме цигани

Скандалният гримьор Цветан Андреев, който цялостен месец бе в Къщата на Биг брат: Мост Уонтед в Нови Хан, е получил оферта да взе участие в новия сезон на шоуто Като две капки вода през пролетта.

Продуцентът на имитаторското шоу Маги Халваджиян бил впечатлен от музикалния гений и способността на Цецо да прилича гласа на известни реализатори. Самият занаятчия на макиажа нееднократно подхвърляше пред камерите на Големия брат, че е познавач по имитациите, с вярата да го включат в занимателното шоу.

Именно занимателните превъплъщения в известни персони, трансфораха Цецо в един от най-колоритните и радостни съквартиранти. Имитациите му на чешита Софи Маринова, провлачения диалект на Джулиана Гани и ядосаната Златка Райкова, нееднократно разсмиваха до сълзи освен останалите випове в Къщата, само че и феновете.

„ Лудичък съм, доста обичам да си пея и да подражавам. Влизам в Къщата на Биг брат, тъй като ми беше фантазия от дребен. Още когато гледах първото предаване усетих, че това е моята игра, моята къща. Аз съм човек на рисковете и знам, че това е нож с две остришета, зависи от провокацията”, разгласи във видео визитката си при влизането си в Къщата звездният гримьор.

Междувременно в редакцията на Уикенд се обади майката на Цецо. Тя изрично отхвърли изказванията, че сина й е ром. „ Цигани не сме – държа това категорично да се напише”, отсече тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР