Скандалният бразилският лечител Жоао де Деуш, при когото се лекуваха

...
Скандалният бразилският лечител Жоао де Деуш, при когото се лекуваха
Коментари Харесай

Бразилският лечител-изнасилвач, който умори българката Теди, се предаде след разкрития за секс гаври в храма му

Скандалният бразилският врач Жоао де Деуш, при който се лекуваха и доста излъгани българи, се съобщи на управляващите. Сред многочислените му пациенти бе и българката Теодора Маджарова, написа " Телеграф ".

Тя отпътува при започване на годината за " храма " на самозвания врач в град Абадиания в щата Гояс. Там положението й внезапно се утежни и трябваше да се събират средства за връщането й до България през май. 32-годишната българка умря при започване на юни.

През декември избухна скандал, откакто бразилската телевизия " Глобо " излъчи следствие на дами, които свидетелстват за полови гаври, на които са били подложени от Жоао де Деуш, до момента в който ги лекувал. Холандската хореографка Захира Линеке Моус упрекна " медиума ", че я е изнасилил анално по време на нейна аудиенция в неговата " клиника " през 2014 година.

Девет бразилки, които избират да запазят анонимност, също настояват, че са били подложени на полово принуждение от " лечителя ", който твърдял, че им предава по този метод " пречистващата си сила ". Сред пострадалите е и личната щерка на Жоао де Деуш Далва Тейшейра.

Тя разкрива, че татко й почнал да я насилва от 10-годишна, до момента в който не навършила 14 години. " Баща ми е страшилище ", споделя Далва, която през днешния ден е на 49 години. След предаването на телевизия " Глобо " стотици дами декларирали, че са били жертва на полова експанзия от Жоао де Деуш. Прокуратурата в щата Гояс получила 330 тъжби от цялата страна, както и от шест други страни - Австралия, Белгия, Боливия, Германия, Съединени американски щати и Швейцария.

Миналата сряда " лечителят " изтеглил към 8 млн. $ от разнообразни банкови сметки и това провокирало опасението на управляващите, които го оповестили за търсене. Накрая Жоао де Деуш самичък се предал на управляващите. Според локални медии той декларирал: " Предавам се на божието правораздаване и на правораздаването на Земята ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР