Скандалният бизнесмен Николай Банев е бил болен на 08.03.2018г. и

...
Скандалният бизнесмен Николай Банев е бил болен на 08.03.2018г. и
Коментари Харесай

Съдът бесен от номерата на Николай Банев!

Скандалният предприемач Николай Банев е бил болен на 08.03.2018г. и за това делото против него било отсрочено от Софийски райнeн съд за 21.03.2018 година от 12:00 ч. Така наказателното дело против Николай Банев се чака да стартира най-сетне, след 5 следващи болнични листа на 21.03. 2018 година, написа " Троян прес ".

Защо Банев става все по-болен, очевидно има проблеми с Темида.

Припомняме, че той и другият абсурден приватизатор Борис Бояджиев са хората, на които изискуем днешната тежка икономическа конюнктура в България. Според изданието двата фонда – пирамиди минаха през ликвидации и от фондове за всеобща приватизация станаха частни – техни персонални фондове. Сега те са богати на гърба на народа, а прокуратурата не ги закача за нищо.

Защо тази занемареност на Банев и Бояджиев процъвтяваше и разцъфна до злокобни размери. Всичко след тях е лунен пейзаж. Двамата били на по 30 години, когато получили безплатно цялата българска стопанска система, а 20 години по-късно няма и помен от нея, а къде са парите?

Защо не им се търси отговорност!? Защо през днешния ден България е най-бедната страна в България и не са ли те отговорните? Отговорността е тяхна и чакаме отговори и обвинявания от прокуратурата! Зад тях наднича Иван Костов, а Радан Кънев е юриста им.

Борис Бояджиев е съучастник с ген. Любен Гоцев, а Иван Костов и хората му го пазят. Маските на задкулисието тотално паднаха, когато Радан Кънев и Борис Бояджиев бяха видяни на митинги пред правосъдната палата в София, на митинги против Главния прокурор на България през лятото на 2017 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР