Скандалните тризначки от Big Brother хвърлиха бомбата, че са осиновени,

...
Скандалните тризначки от Big Brother хвърлиха бомбата, че са осиновени,
Коментари Харесай

Тризначките от Big Brother хвърлиха бомбата със сензационно разкритие

Скандалните тризначки от Big Brother хвърлиха бомбата, че са осиновени, а биологичната им майка била англичанка. Сензацията хвърли Надежда, която е безапелационна в теорията си: " Аз и сестрите ми сме осиновени ", разкри в профила си във Facebook тя, само че по-късноизтрила поста, тръдят родни таблоиди.

Виж още: Джулката остави и детето, и ушите в България - отпраши на Запад в забавна компания

Във въпросния пост Надежда твърди, че майка им в действителност е англичанка и даже доктор коментирал с тях, че няма по какъв начин да са тризначки, защото… били на друга възраст. " България ми е предизвикала доста неприятни неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого, Защо съм попаднала тук, не знам, Опитвам се да схвана, само че всички крият от години ", споделя още Надежда.

“Боже мой да потърсиш помощ в България… Да, ще ти оказа помощ, само че в случай че правиш секс с мен... Изпитвам оскърбление че съм израснала в тази страна!!! Уникум сте ", недоволства тя. Вяра и Надежда другояче живеят във Англия от години и постоянно стигали до алено с парите. Сестра им Любов пък не поддържала връзки с тях, настояват източници.

Виж още: Татуистът на звездите Атанас Майсторов: Ето кой рисува по Андреа, Гери-Никол, Галин и още!

Изображение: https://www.instagram.com/nadezhda_stancheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР