Скандалните шефове на АЕЦ Козлодуй Наско Михов и Александър Николов

...
Скандалните шефове на АЕЦ Козлодуй Наско Михов и Александър Николов
Коментари Харесай

Махнаха скандалните босове на АЕЦ след 19'

Скандалните шефове на АЕЦ Козлодуй Наско Михов и Александър Николов са били заменени, откакто от 19 минути преди месец започнахме поредност от разкрития за рисковете, които тяхното ръководство носи освен на централата, само че също по този начин на България и цяла Европа.

Това са: съкратени поправки, с цел да се пусне изключителна търговия с ток за определени, от което същите завоюваха десетки милиони за по час, пожари, породени от некачествените поправки, набутване на компании на родственици за подизпълнители, назначение на властови съпруги на супер заплати, довеждане на ръба на банкрута на дъщерни сдружения, неизвършено проучване още от 2019 година, когато тези хора са назначени от ГЕРБ, допустима ли е промяната на съветското с американско нуклеарно гориво, което може да се окаже същинска бомба със закъснител.

 Новината беше обявена от Фрогнюз, който се базира на свои източници в централата. От нейния професионален състав е определено и новото управление - енергетици от кариерата.

 Тъй като в стила на последните 3 години ръководство на АЕЦ в София са известни едни чантички с по 50 К, които се разнасят нагоре - надолу до точните хора, може да се чака, че статуквото с всички сили ще се бори да се вкопчи в кормилото на държавната компания, тъй като далаверата е сладка. Ще се цитират резултати на вдигната облага, само че това е конюктура: цените на тока се подвигнаха повече от 10 пъти, тъй че даже толкоз затъналият допреди година БЕХ цъфна и върза, дори съумя да върне година и половина предварително от облагата си 1,2 млрд.лв. на страната, с цел да не стои празен запасът, ошушкан от кабинета Василев - Нинова.  

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР