Скандалната конференция на младежките европейски лидери в София, за която

...
Скандалната конференция на младежките европейски лидери в София, за която
Коментари Харесай

НЕДОПУСТИМО: Държавата платила за полуголите танцьорки и алкохола на младежката конференция, клакьори ръкопляскали на Бойко!

Скандалната конференция на младежките европейски водачи в София, за която към този момент Би Нюз ви заяви, продължава с още невероятни разкрития във връзка с сбърканата организация, при патрон на европредседателството ЛилитУ Павлова, която или се крие, или току се покаже, да каже, по какъв начин хубаво върви нашето домакинство.

Да, но не, както към този момент стана ясно.

"Европейска младежка конференция под патронажа на българското европредседателство остави горчив усет " - публикация с това заглавие излезе през днешния ден в изданието Euroactiv, която споделя за извършената предходната седмица конференция на Европейския юношески конгрес в НДК. Част от младежите участници в събитието са останали извънредно недоволни от разнообразни организационни недоразумения, като да вземем за пример от безплатния алкохол и танцьорките в бара на празненството след конференцията.

Не се харесало и това, че Борисов призовал младите да раждат повече деца. Лидерът на Европейския юношески конгрес Луис Алварадо споделил пред Euractive, че младите били извънредно фрустрирани от изявлението на българския министър председател, който даже дал за образец немски министър - татко на седем деца.

"Лесно му е да го каже, като не е част от първото потомство, което ще живее по-зле от своите родители ", к азва Алварадо.

За ЕМФ е възмутително и това, че всички си тръгнали след речта на Борисов. "Тук сте, с цел да говорите с нас, а не НА нас ", споделя в своята тирада Алварадо.

Не може уредниците хем да се хвалят с това, че в конференцията са включени маргинализирани групи, хем да ги карат сами да си платят самолетните билети , разяснява в БТВ Илина Мутафчиева, ръководител на Националния юношески конгрес.

Според нея на конференцията младежите са били просто декорация – за два дни имали 30 минути за въпроси.

Мутафчиева означи, че празненството с безвъзмезден алкохол и танцьорки е било част от формалната стратегия на събитието.

Относно билетите концепцията е средствата да бъдат възобновени, с цел да има по-гъвкава алтернатива за младежите – да дойдат по-рано или да си тръгнат по-късно, разгласи пък Петър Младенов, ръководител на Работна група "Младеж " към Съвета на Европейски Съюз.

Партито е неофициална среща, на която беше дадена опция на младежите да продължат връзката – да отпразнуват триумфа от тази конференция, сподели Младенов. И в Малта, и в Естония имаше сходно празненство, посочи той.

На въпрос с какви средства е платено празненството Младенов отговори: "не бяха карани младежите да купуват алкохол, никой не е карал хората да отидат на тази среща ".

По-късно посочи, че страната е платила за цялата конференция дружно с Европейската комисия. Не знае какъв брой тъкмо е коствало празненството.

По-късно в същото предаване водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира абсурда към младежката конференция като "тежък пестник за България от младите европейци ".

"Това с алкохола и полуголите дами – да, извънредно е, само че по-важно е това, което споделя президентът на Европейския юношески конгрес, че това, което се е случило в София, изтъквам: „ унищожи работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко поколения младежи и сподели цялостно неуважение към младежите въобще " , сподели Нинова.

Междувременно с позиция излезе младежката организация на ГЕРБ. Оттам дефинираха абсурда като нечиста сделка и провокация.

Извън формалното в медиите, с което се разяснява и блестящата поява на премиера Бойко Борисов, слязъл като Бог от небесата, кого би трябвало само да обожествяват, само че не и да беседват с него, не закъсняха и детайлности във Facebook.

Н.С. написа: "Изключително значимо е да се подчертае, че министерството караше доброволци да стават и приветстват българския министър председател по време на речта му. Имаше написани авансово въпроси от министерството за гражданския разговор с комисаря. А с цел да са удовлетворени и гратис пиянство и мадами:) "

Излагацията е цялостна, господин министър председател и госпожо Павлова!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР