Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова ще

...
Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова ще
Коментари Харесай

Тази бивша селска кметица ще става депутатка от ДПС

Скандалната някогашна кметица на софийското село Владая Таня Иванова ще става народен представител от Движение за права и свободи.

Дамата, която преди няколко години нашумя с еротични фотоси в обществените мрежи, е била утвърдена през днешния ден за лидер на депесарската претендент – депутатска листа в столичния 23 МИР. Това е станало след гръмък скандал на работна среща при формалния ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, заяви МИГNews.

На сбирката в партийната централа са участвали шефовете на софийската конструкция, измежду които Стоян Стоянов, Цветан Енчев и кметът на Своге Емил Иванов. Кандидатурата на Таня Иванова най-силно е била препоръчвана и защитавана от Енчев, а за двамата се твърди, че са в извънредно близки връзки. „ Той се натискаше за първи с регионалната листа, и съумя да убеди Карадайъ тя да е лидер в 23 МИР “.

Срещу мераците на Цветан Енчев обаче пламенно се опълчил Емил Иванов, който му споделил „ да си прибира приятелката и да се маха, тъй като няма място в София – област “. Решено е още Стоян Стоянов да бъде лидер в 24 МИР, а първи в регионалната листа евентуално ще бъде Александър Несторов, който е наследник на някогашния градски прокурор на София Нестор Несторов.

Таня Иванова е някогашна кметица на Владая, издигната от партия АБВ. През 2016 година тя пусна свои еротични фотоси в обществените мрежи. На тях се виждаше по какъв начин нейна другарка ѝ пипа гърдите, наднича под късия ѝ минижуп и прочие. На друга, кандидат-депесарката си разтворила необятно краката, а незнайна жена гледа интимните елементи. За нея във VIP селото разправят, че е въртяла страхотни кючеци, била разкрепостена. Била и била постоянна посетителка в „ Плаза “ и БИАД.

На тези парламентарни избори се чака Движение за права и свободи да има депутати от столицата. Причината, че придвижването чака скок на гласовете, откакто Ахмед Доган се подчини на турския президент Реджеп Ердоган.
 Тази някогашна селска кметица ще става депутатка от Движение за права и свободи (ПРОВОКАТИВНИ СНИМКИ+ ВИДЕО)

 Тази някогашна селска кметица ще става депутатка от Движение за права и свободи (ПРОВОКАТИВНИ СНИМКИ+ ВИДЕО)  Тази някогашна селска кметица ще става депутатка от Движение за права и свободи (ПРОВОКАТИВНИ СНИМКИ+ ВИДЕО)  Тази някогашна селска кметица ще става депутатка от Движение за права и свободи (ПРОВОКАТИВНИ СНИМКИ+ ВИДЕО)



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР