Скандалната Анна-Мария Чернева се изпляска с лачени чизми в Съдебната

...
Скандалната Анна-Мария Чернева се изпляска с лачени чизми в Съдебната
Коментари Харесай

Строга господарка: Анна-Мария Чернева се изпляска в Съдебната палата и скандализира

Скандалната Анна-Мария Чернева се изпляска с лачени чизми в Съдебната палата в София. Плеймейтката неотдавна се върна от странствуване в Испания, само че в този момент побърза да се покаже от много нетипична локация.

Брюнетката сподели на сторита, че е посетила дома на правосъдната власт, само че не излиза наяве за какво се е снимала на съдийското място, а по-късно пред вратата на една от заседателните зали. Изглежда, че Анна-Мария е сменила цвета на косата, тъй като някои консуматори не я познаха.

Виж още: Горещо посред зима! Елизабет от " Игри на волята " и секси поп-фолк артист - дружно на бар

 Instagram

Видно е обаче, че Анна-Мария наподобява в супер въодушевление и не е била за нещо неприятно в постройката. Е, най-малко по този начин се надяват почитателите на разкрепостената ТВ водеща. 

Съдебната зала очевидно е притегателно място за плеймейтки и секси зайчета. Преди време Жанета Осипова бе забъркана в скандал, а повода – присъединяване ѝ във видеоклип на Алекс Сандер, който беше сниман точно в историческата постройка в центъра на столицата. Във видеото разголени девойки танцуваха на фона на емблематични правосъдни знаци. 

Виж още: Изгонена и непожелана: Скандалната Ивана, на която дамите завиждат

Изображение: https://www.instagram.com/annamariacherneva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР