Скандална блогърка, която беше забранена от TikTok и Instagram, се

...
Скандална блогърка, която беше забранена от TikTok и Instagram, се
Коментари Харесай

Потрес! Блогърка обеща да изяде кучето си и предава полови болести на мъжете

Скандална блогърка, която беше неразрешена от TikTok и Instagram, се завърна в обществените мрежи и даде обещание да изяде кучето си онлайн. Това оповестява Daily Dot.

Във видео, оповестено във Фейсбук, Британи Джонсън сподели, че ще си купи „ сладко малко кученце “. „ Ако то почине, ще го изям онлайн за вас “, сподели блогърът.

В идващото видео Джонсън взе бутилка парфюм и я напръска върху новопридобития си домакински любим. По някое време тя сподели: „ Нямам самообладание да те запаля “. Потребителите на Twitter, които видяха малтретирането на кученцето, заплашиха да отидат в полицията.

Не е известно по какъв начин e завършила историята и дали блогърката е изпълнила обещанието си. Няколко дни по-късно Джонсън пусна видео, в което танцува с кученце в скута си. Невъзможно е обаче да се дефинира по кое време е записано видеото.

Джонсън е взела участие в кавги няколко пъти. Веднъж тя твърди, че е наела 30-годишен мъж за обезчестяване на блогъра Чарли Д'Амелио. Тя също се похвали, че предава заболявания по сексуален път на мъжете, с цел да могат те да заразят партньорките си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР