Скандалите в партията на Слави нямат край.Бях областен координатор на

...
Скандалите в партията на Слави нямат край.Бях областен координатор на
Коментари Харесай

Депутат, напускащ ИТН: Научавахме за назначенията от социалните мрежи

Скандалите в партията на Слави нямат край.

Бях регионален координатор на Враца и София област. Писах програмата по районно развиване на партия „ ИТН “. През това време не съм взел нито един лев за тази си активност. Това съобщи инж. Георги Георгиев от „ ИТН “ (ИТН) по време на брифинг, на който уточни претекстовете за овакантяване на партията на Слави, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Офиси се откриваха със средства на партията. Съв Слави Трифонов се виждаме доста рядко. Още откакто Гроздан Караджов беше определен за министър излезе едно изследване за демографското бъдеще на България, аз пуснах един коментар в моя Facebook, че е негово обвързване да се погрижи за районното развиване на страната. Половин час по-късно получих едно позвъняване от Тошко Йорданов с апел да махна статуса си, разкри той.

Той разкри с кои дейности в бранша на районната политика не е бил склонен. „ Дадоха се половин милиард за общините, само че без критерии за развиване на районната политика. Има критерии, които са с неразбираемо какви и неразбираемо за кого. Поръчките бяха стартирани преди 1-2 години и ремонтите трябваше да са на по-ниски цени, само че не ни разрешаваха да питаме. По отношение на настоящите поправки – желаех инспекция и стана ужасно. Преведени са половината пари на строителите и следва да се преведат останалите. При новите поправки публичните поръчки се саботират. Строителите споделят, че се е налагало да се срещат с Орлин Алексиев, който отивал при Гроздан Караджов и той споделя кои са верните компании “, разкри Георги Георгиев.

“Днес е един от най-тежките ми дни. Не съм членувал в нито една партия. Изразявал съм гражданската си позиция. Аз имах вяра на идеята на „ ИТН “. Това, което ни събра бе промяната на порочния модел „ ГЕРБ “, съобщи адв. Иво Атанасов от Има Такъв Народ.

„ Има моменти в живота, когато човек би трябвало да вземе решение. Нещата бяха ужасяващи и към момента са такива. Аз се усещах задължен да трансформира нещата “, призна той.

„ За мен тази партия функционираше извънредно мъчно. Тази партия е лидерска, само че ние сме приели правилник. Той обаче беше потъпкван от управлението на партията. Когато тръгваш на борба би трябвало да имаш приятели до себе си, на които да вярваш. Слави Трифонов не съм го виждал от една година “, показа адв. Атанасов.

„ Решенията ми за овакантяване на Има Такъв Народ не е плод на страст, бях го решил още преди Нова година. Въпреки това взех решение да остана в Народното събрание и да се боря за това, което бяхме дали обещание на жителите, с цел да не изглеждаме като предатели. В 47 парламент на нас не ни се споделяше нищо. След изборите, когато трябваше да се водят договаряния, ние не знаехме нищо. Научаваме за назначенията от обществените мрежи. Ние поставихме 20 тематики за осъществяване. От тях не е изпълнена нито една “, изясни още адв. Иво Атанасов.

По думите му отношението към съпартийците му е било извънредно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР