Скандален слух за пари срещу промотиране на звезди или техни

...
Скандален слух за пари срещу промотиране на звезди или техни
Коментари Харесай

Скандален слух за пари срещу промотиране попари „Ергенът”

Скандален слух за пари против промотиране на звезди или техни близки от избрана звукозаписна компания в предаването „ Ергенът ”, разтресе столичните клюкари. Във втория сезон на хитовото риалити за момък, търсещ огромната обич измежду 25 изгладнели за популярност дами, е цялостно с фрагменти или свързани с тях на звукозаписната компания „ Хит мюзик ”.

Собственост на продуцента и някогашен кадър на „ Пайнер ” Йордан Василковски-Оцко, компанията е съумяла да внедри в предаването двама директни свои реализатори и един индиректен, а измежду тях е не какъв да е, а персонално „ ергенът ” - виртуозният пианист Евгени Генчев, написа „ Уикенд ”.

Генчев е реализатор на „ Хит мюзик ” през 2017 година когато като посетител взе участие с пианото си в баладата на Лорена и Джордан - двама от изпълнителите на компанията – „ Внимавай какво си пожелаваш ”. Там присъединяване на Генчев е също толкоз майсторско, колкото и осъществяванията му на Гершуин по международните подиуми, само че типично за родната визия за величествен музикален усет, акомпаниментите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Не е ясно по какъв начин майсторски пианист, прочут по целия свят и персонален другар на Том Джоунс и Лейди Гага има допирни точки с чалгаджиите, само че е реалност - Генчев е измежду изпълнителите на „ Хит мюзик ”, попаднали в „ Ергенът ”.

Малцина се сещат за присъединяване на младия красавец в клипа на Лорена и Джордан, само че всички знаят, че действително една от състезателките за сърцето му – Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря през 2020 година и тогава се хвалеше, че няма нито една промяна по себе си. Изпълнителката изгря с дует с колежката си Емануела, а от този момент кариерата й леко позападна. Джия е втората от „ Хит ”, която е намърдана в шоуто за продобиване на сърцето на Евгени, само че злите езици настояват, че Оцко не е спрял до такава степен.

Хубавата каратистка Айлин Бобева е освен майсторка с черен колан, само че и участничка в клип на Меди, който преди време също имаше контракт с „ Хит мюзик ”, преди да направи своя компания. Шушука се, че Айлин е била определена за парчето на Меди „ Мария ”, тъй като връзките им не са били единствено професионални. Отсега почитатели на „ Ергенът ” се присмиват какво ли ще е, в случай че Генчев избере точно хубавицата за своя обичана и се окаже зет на рома Меди.

Прекомерната централизация на реализатори, участници и свързани с тях лица от компанията „ Хит мюзик ” в шоуто обаче даде мотив за по-злостни мнения, че Оцко е финансирал присъединяване на питомците си, а самата Айлин също имал упоритост да трансформира в нова своя звезда след края на риалитито. Други, по-лековерни пък имат вяра, че около работата си и като сътрудник в пиар-компания, Евгени се е срещнал с Оцко и оттова са топлите им връзки и поканата да взе участие в клипа на Лорена.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР