Скандален случай с мистериозна смърт на 23-годишна следователка от руския

...
Скандален случай с мистериозна смърт на 23-годишна следователка от руския
Коментари Харесай

Трагедия! Млада и красива полицайка се самоуби, изнасилена и отровена от колега СНИМКИ

Скандален случай с мистериозна гибел на 23-годишна следователка от съветския град Сочи шокира жители. Семейството на следователката Мария Клочкова научили за нещастието от медиите, където написа, че повода за гибелта е самоубийството.

Никой от управлението на районния отдел, където тя работела, не се обадил на околните й, с цел да заяви за гибелта на Мария, пишат международни медии.

Сестрата на момичето Анна сподели пред кореспонденти, че неин прочут, който научил за гибелта в интернет, й съобщил неприятната вест. След това Анна се втурнала да чете медиите и като видяла новините, се обадила в прът центъра, където чиновниците удостоверили ужасната вест.



Родителите на момичето, живеещи в град Апшеронск, научили за гибелта на щерка им от съседи.

Колеги от отдела отишли на церемонията за прощаване с Мария в Сочи. Според Анна обаче точно сътрудници отровили сестра й по време на работа и хвърлили отровата в кошчето.

Състоянието на Мария се влошило, откакто била откарана в болница след среща с сътрудник. Според Анна въпросният сътрудник в действителност изнасилил сестра й.

В лечебното заведение момичето било диагностицирано с вагинални разкъсвания. Мария обаче не написала изказване против нарушителя, страхувайки се от гласност и наказание.



След случая Анна отишла при шефа на сестра си и поискала наказване за изнасилвача и за прекачване на Мария в друга работа, само че това не се случило. Полицаят траял да работи с момичето.

След гибелта на Мария Клочкова е формирано наказателно дело по член 110 от Наказателния кодекс на Руската федерация („ Привеждане към самоубийство “). Разследващите имат намерение да открият всички условия към случая, да проучат събитията и изискванията, които тласнали момичето към самоубийство.

23-годишната лейтенантка се самоуби на работното си място на 23 ноември, откакто служи в полицията по-малко от четири месеца.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР