Скандалът, свързан с неадекватните некадърници, наречени британски футболни съдии, продължавна

...
Скандалът, свързан с неадекватните некадърници, наречени британски футболни съдии, продължавна
Коментари Харесай

Огромен скандал! Ливърпул съди некадърниците от Висшата лига

Скандалът, обвързван с несъответстващите некадърници, наречени английски футболни съдии, продължавна с голяма мощ.

Ливърпул пусна невиждано послание на уеб страницата си към Панела на съдийската комисия във Висшата лига, откакто в събота безумията на реферите в Англия надминаха даже техните " високи " стандарти в това отношение.
-->
Защото по време на мача на " алените " против Тотнъм не просто бе позволена неточност - това се случва - а бе анулиран гол, макар че хората в стаята за ВАР видяха и се убедиха, че е постоянен. Просто са сбъркали, като са споделили на съдията на терена да продължи играта, мислейки, че в действителност попадението на Луис Диас е прието от него.

И след това не са имали сили и храброст да му кажат в аудио връзката да спре играта и да върне обстановката, признавайки гола. Това се случи при 0:0, а Ливърпул загуби мача с 1:2.

Ситуацията е толкоз неуместна, че няма никакво пояснение. Това от съдийската комисия е, че има " човешка неточност " при връзката.

Как е допустимо обаче четирима души в стаята за видеоасистенция на арбитрите да видят, че засада няма, а да не съумеят с цел да кажат на рефера на терена, който чака отговор от тях?

Клубът Ливърпул направи послание в неделя вечер, което също е невиждано, както и неуместното решение в събота.

" Клубът ни прави оценка признанието на PGMOL (панела на съдиите - б.р.) за позволена неточност в събота вечер. Ясно е, че разпоредбите на играта не бяха приложени вярно, а това докара до подкопаване на доверието в честността на спортното съревнование. Приемаме, че реферите работят напрегнат, само че то би трябвало да бъде намалявано, а не увеличавано с използването на системата ВАР.

Затова и за нас е незадоволително, че не е оставено задоволително време да се позволи обстановката, да се вземе вярното решение. Неприемливо е и обяснението, че това е просто " човешка неточност ". Искаме цялостно и намерено следствие на случая, с цел да разберем детайлите по него. Всички клубове имат изгода от това, с цел да не се допусне такава обстановка и в бъдеще.

В същото време клубът ще прегледа всички свои вероятни варианти за деяние, защото има ясна потребност този въпрос да бъде прегледан и решен. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg