Скандалът с целувката по устните на журналистката Дженифър Равало, известна

...
Скандалът с целувката по устните на журналистката Дженифър Равало, известна
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Случаят Суши имаше положителен отзвук за Кубрат

Скандалът с целувката по устните на журналистката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, е имал позитивен отзив върху известността на българския професионален боксьор Кубрат Пулев в Съединени американски щати. Това счита брат му Тервел, който беше посетител в предаването " Тази събота " по bTV .

" Имаше напълно позитивен отзив. Той целуна сякаш журналистка. Както видяхме, нейното държание не е на висота. Кубрат стана толкоз известен в Съединени американски щати... Нямаше друга промоция, с която да стане толкоз известен. Имаше някои неща, които видяхме, снимани са... Излишно е. Всяко нещо си има мярка, някаква граница и няма потребност да се минава тя ", съобщи той.

След последния си мач Кобрата целуна Равало, която изиска Спортната комисия на щата Калифорния да спре правата му. След чуване на двете страни, от там постановиха 6-месечно наказване на българина. Пулев ще би трябвало да посещава курс за предварителна защита на насилието над дами в медийната сфера и да заплати 2500 $ санкция.
 Тервел Пулев победи Мич Уилямс в Коста Меса @@@

" Не мисля, че трябваше да го прави, само че го направи, понесе си следствията... Комисията беше задоволително прецизна към него от позиция на това, че 6-месечни санкции се дават за допинг. Той си минава всякога допинг надзор, в този момент целуна тази журналистка и си понесе наказването. Курсът на Кубрат е един път седмично. Комисията ще има отново чуване на 22 юли, когато ще преценяват дали му е бил потребен и дали да му понижат наказването или да остане същото. Поуките са, че би трябвало да си въздържаме страстите, без значение в какво положение сме ", съобщи Тервел.

Самият Тервел напусна кръга след последната си победа със счупена ръка. Днес той се усеща добре и е подготвен за нови провокации.

" Вече съм добре, спортувам постоянно. Махнаха шината, движа свободно ръката. Рано е да се каже по кое време ще се върна на кръга, само че мисля, че след няколко месеца ", разкри той.



Ден преди изборите за Европейски парламент той прикани българите да упражнят правото си на глас.

" Мисля, че всеки ще гласоподава по самочувствие. По-важното е защо тези евродепутати отиват там, каква е тяхната цел, т.е. по какъв начин се пази нашия народен интерес. Нека евродепутатите, които отиват в Брюксел, да бъдат обединени в националните дела. ", сподели Пулев.

" Обичам България, тъй като съм българин. Тук съм роден, това е моята земя, това е моята сила. Кое да обичам, да се кланям на непознатото, да съм омаян от това, което свети ", съобщи още той.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР