Скандалът с апартаментите ще бъде по-скоро петно, отколкото белег върху

...
Скандалът с апартаментите ще бъде по-скоро петно, отколкото белег върху
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Скандалът с апартаментите ще бъде по-скоро петно, отколкото белег върху ГЕРБ

Скандалът с жилищата ще бъде по-скоро леке, в сравнение с белег върху ГЕРБ, съобщи политическият анализатор Татяна Буруджиева в ефира на "Събуди се " по Нова телевизия.

"Първо - има доста време до изборите, има опция да се компенсира. В изборите времето е доста характерна категория и по тази причина е доста значимо тъкмо по кое време какви неща се вършат. Ако нежелаеш да има реакция и да има опция да се свести и да реагира, това нещо се прави в друго време. Второ – самият факт, че не става въпрос за добити парцели през вчерашния ден, пък не дава опция това да се направи толкоз преди самите избори, тъй като ще бъде доста явно,че е удар под кръста. Трето – не трябва да забравяме, че гласоподавателите на партиите имат своята мотивация да ги поддържат и своето доверие. Така че има всички благоприятни условия да се реагира и да минимизира, само че вреда несъмнено има ", изясни тя.

Според нея абсурдът няма да разколебае толкоз мощно гласоподавателите. „ Тъй като не за първи път в ГЕРБ има оставки, има кавги и има реакции”, сподели тя.

Буруджиева счита, че Цветан Цветанов няма да си подаде оставката. "Щетата към този момент е нанесена. Оттук нататък въпросът е в нейното минимизиране”, посочи политологът.

Според политическия анализатор Георги Харизанов вредата от абсурда върху ГЕРБ ще стане ясна след изборния ден.

"Има задоволително време мачът да се обърне, това да се трансформира в позитив и този паралел сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за следващ път да избоде очите на аудиторията, тъй като има етични нарушавания и добре, че няма законови ", сподели той.

Харизанов съобщи, че Цветан Цветанов не би разрешил да бъде опасност или негатив за представянето на ГЕРБ и нейните резултати. Той беше безапелационен, че законът не е нарушен, а въпросът е етичен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР