Скандалът с апартаментите има потенциал да нанесе щети, особено в

...
Скандалът с апартаментите има потенциал да нанесе щети, особено в
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Скандалът с апартаментите има потенциал да нанесе щети

„ Скандалът с жилищата има капацитет да нанесе вреди, изключително в предизборна обстановка. Би могло да провокира и по-неприятен политически резонанс “, сподели пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев.

„ Решението на Цецка Цачева е персонално решение, жест. Ако не ставаше дума за дама, щях да кажа, че е мъжка постъпка. Подобни знаци в политиката липсват, те се случват рядко, а при нас е по скоро норма “, разяснява той. По думите му обаче това няма да спре инспекциите, които предстоят във връзка със абсурда към добитите на ниски цени жилища от висши политици.

„ Оставките, без да са нещо, което може да бъде подценено, са е един от инструментите за ръководство – дали като персонално волеизявление, акт или като политически инструмент, с цел да се възвръща доверието. В политиката, с изключение на персоналните качества, експертизата, стратегиите, това, което свързва въпросния представител с жителите, е тази тънка нишка на доверието. Ако тя се скъса, всичко останало няма значение “, разяснява Дончев в изявление за предаването „ Неделя 150 “.

Вицепремиерът дефинира абсурда като проблем. Българинът е доста сензитивен към имотното положение и към държанието на политиците, добави той и изрази съмнение, че всичко е законно.

Томислав Дончев не пожела да разяснява какво ще е възможното държание на Цветан Цветанов и акцентира, че пред ръководещите стоят доста проблеми и провокации за решение. / bnr.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР