Скандалът между Юлиан Вергов и Диана Димитрова се разраства все

...
Скандалът между Юлиан Вергов и Диана Димитрова се разраства все
Коментари Харесай

Диана Димитрова изпращала голи снимки на дъщерята на Вергов?

Скандалът сред Юлиан Вергов и Диана Димитрова се разраства от ден на ден, а мълчанието на артиста ускорява слуховете и обстановката става още по-заплетена. Той единствено показа, че Диана е пращала ужасни известия на невръсната му щерка, без да посочи наличието. 

Тези дни се появиха клюки, че актрисата си е разрешила да изпрати на невръстната Алена свои голи фотоси, които Вергов е разкрил в телефона й и по тази причина е буен и е вдигнал колосален скандал на колежката си от " Откраднат живот ". Диана Димитрова вади на показ всяка детайлност от случилото се и реши да коентира тематиката с голите фотоси. 

„ Не знам по какъв метод да разясня това писание . На мен също ми е любопитно да видя тези вести и би трябвало към Юлиан Вергов да се обърнете. Той излиза с тази позиция в медиите и на този етап единственото, което мога да кажа в тази обстановка, е, че ще го съдя за лъжа “, добави Диана.

Въпреки че категорично отхвърля да е блъснал актрисата, Юлиан твърди, че Димитрова се опитвала грубо да манипулира наследницата му. Според писанията Димитрова отправила и недвусмислени полови реплики към момичето, което по това време е било на 15 години.

„ Това е единствената причина тогава да не повдигна обвинение срещу Диана за безредие над малолетна.  Исках да защитя дъщеря си и да не й провокирам всичко, което щеше да последва. А за да предпазиш и защитиш някого, който обичаш, понякога се постанова да изтърпиш неща, които са свързани с неправда или оскръбления “, споделя Вергов.

„ Не искам да разясня дали се познавам с дъщерята на Юлиан. Тук към този миг става въпрос за основни упреквания, единствено че иначе всички гадаем какво таман има на тези вести, и на мен ми е любопитно да ги видя “, споделя актрисата
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР