Скандал зрее в община Хисар. Преди дни счетоводството на местната

...
Скандал зрее в община Хисар. Преди дни счетоводството на местната
Коментари Харесай

Пипнаха го! Заковаха шефът на звено „Платено паркиране“ в Хисар, оплел се е в страшна схема

Скандал зрее в община Хисар. Преди дни счетоводството на локалната власт е направило проверка на шефа на звено „ Паркиране “ Рангел Китенски. Финансовата инспекция е установила, че не излизат сред 2 500-3 000 лв..

Парите липсват. Китенски е молил нещата да се потулят, да му се помогне да вземе бърз заем, с който да погаси задължението. Междувременно до БЛИЦ столичанка изпрати сигнал, че е възмутена и скандализирана. Преди дни дамата паркирала автомобила си в центъра на курорта. Пуснала е есемес, съгласно номера, посочен на табелата.

Служител на „ Паркиране “ обаче се доближил и и изискал пари на ръка, споделил, че там есемесите не важат. Въпреки митингите, дамата още веднъж платила, този път на ръка. Опитите ни да се свържем с Китенски удариха на камък. От община Хисар разясниха пред БЛИЦ, че кметът инж. Пенка Дойкова, е назначила инспекция по скандалния случай и се чака отчет. След отчета локалната власт ще разяснява пред медията ни проблема. По закон дейностите на Рангел Китенски би трябвало да бъдат дадени на Икономическа полиция за следствие.

Очаква се шефът на „ Паркиране “ да бъде отхвърлен от работа, до момента в който трае разплитането на случая. Рангел Китенски е някогашен служител на реда, на последните локални избори беше претендент за кмет на село Ново Железаре от квотата на Партия на зелените. Тогава той загуби вота от претендента на ГЕРБ Петър Ненов.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР