Скандал тресна Шоуто на Слави веднага след гостуването на министър-председателя

...
Скандал тресна Шоуто на Слави веднага след гостуването на министър-председателя
Коментари Харесай

Скандал! Слави Трифонов глобява сценаристите, избрали тъпи въпроси

Скандал тресна " Шоуто на Слави " незабавно след гостуването на министър-председателя Бойко Борисов в предаването, научи " България Днес ". След изявлението от сряда с водача на ГЕРБ Дългия е вдигнал величествен скандал на сценаристите си. Отзивите за присъединяване на Борисов в шоуто бяха съкрушителни, като всички коментатори и елементарни фенове са безапелационни, че Слави се е изложил тотално. В самия уебсайт на предаването има хиляди коментара, които подиграват Трифонов, метода му на водене, въпросите, които задава, и неналичието на какъвто и да е опит да се задълбочи в някоя тематика или да притисне събеседника си.

Вбесен от печалния резултат, Слави е обвинил сценаристите си за грандиозния неуспех. Дългия бил гневен, че от 5000 въпроса към Борисов са му избрали допустимо най-безинтересните.

" Какво желаете бе?! Да се самоубием ритуално ли? Това ли желаете?! " - крещял Слави на екипа си.

" Трябва да даваме отговори на хората, които ги вълнуват, а не да им приказваме глупости! Излязох тотално неопитен в очите на феновете! Само вижте какво пишат хората, правят оценка представянето ми като доста едва! Моето показване, за какво? Заради вас! " - не спирал да вика Трифонов.

След което оповестил, че ще има жестоки санкции за излагацията, която сценаристите са сътворили. Познавачи с лютия манталитет на тв водещия знаят, че той по никакъв начин не се церемони, когато постанова дисциплинираност в шоуто си. Заканата му сигурно значи най-малко половин заплата на минус за сценаристите.

Въпреки заканите ситуацията с втория посетител - основния прокурор Сотир Цацаров, беше сходно на това с Борисов. Без никакъв възторг и предпочитание Слави просто четеше въпросите на феновете, слушаше отговорите и даже и не се опита да развие някой от тях и да тормози по какъвто и да било метод госта си. За похлупак си пролича и неподготвеността на водещия по някои въпроси, които задава. Странен беше и самият метод на осъществяване на диалозите - задаване на зрителски въпроси вместо авторски такива.

Хора от екипа на шоуто се чудят за какво шефът им се е държал по този неопределен метод. Според някои от тях е имало предварителна сделка по какъв начин в общи линии да протече предаването. Хората на Дългия са безапелационни, че в случай че това в действителност е по този начин, Слави е трябвало да се откаже от интервютата, вместо да се излага по този възмутителен метод.

Че излагацията е огромна, са безапелационни и феновете.

Все отново в мненията на феновете на Слави Трифонов имаше и хубави думи. " Слави е поканил посетители, а вие очаквате разпра за 30-годишен преход. Вижте ги, чуйте ги и може би тогава ще разберете за какво сме на този хал. И апелирам, недейте да учите най-хубавия тв водещ в България по какъв начин се води. Стойте си на диванчето и си яжте пуканките ", похвали Дългия фенката Мирослава Найденова.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР