Скандал се развихри в социалните мрежи и музикалните среди след

...
Скандал се развихри в социалните мрежи и музикалните среди след
Коментари Харесай

Скандал след реплика на Панайот Панайотов за концерт в Бургас

Скандал се развихри в обществените мрежи и музикалните среди след Facebook статус на артиста Панайот Панайотов за концерт с Кичка Бодурова на 11 юли  в Бургас. 

В сряда музикантът написа във Фейсбука си: „ НЯМА ДА ПЕЯ на 11.7. в Бургас-с Кичка Бодурова в Летния спектакъл заради мижав интерес към концерта. До всички мои почитатели -извинявам се “. 
 Панайот Панайотов
Публикацията провокира вълна от неодобрение , а ден по-късно Панайотов написа различен статус, в който изясни каква е повода за анулацията. 

В обявата той цитира известие, което е получил. „ Здравей Панайот , за жалост уредника се отхвърля да заплати втори пътни от София и уговорката ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято! Това известие на VIBER получих на 28-и от К.Б . Ето я същинската причина за моето или не моето решение. Чакам сурова присъда “, се споделя в обявата на музиканта. 

От уредниците на концерта оповестиха за DarikNews.bg , че билетите за половината зала са разпродадени и ползата към концерта на Кичка Бодурова не е дребен. Те отхвърлиха изказванието , че са отказали да платят пътуването на Панайотов
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР