Скандал разтърси иначе спокойния спорт дартс по време на турнира

...
Скандал разтърси иначе спокойния спорт дартс по време на турнира
Коментари Харесай

Миризлив скандал разтърси дартса

 Бизнесменът Ивайло Пенчев: И най-хубавите се изкушават да пръднат, в случай че няма да ги усетят
Скандал раздруса другояче спокойния спорт дартс по време на шампионата от Големия шлем в Уулвърхамптън. В 1/8-финален дуел се изправиха огромният любимец Гари Андерсън и малко известният Уесли Хармс.

До сензация не се стигна - двукратният международен първенец Андерсън завоюва с 10:2 против холандеца. Това, което последва обаче, беше извънредно изненадващо. Хармс изясни, че е изгубил тъй като противникът му вонял неприятно.

" Андерсън несъмнено не излъчваше най-приятните миризми. Ще ми трябват два дни, с цел да изчистя ароматите му от носа си ", сподели холандецът.

Андерсън от своя страна отхвърли, да е изпускал благовония по време на мача, като на собствен ред упрекна противника си в неприятна миризма.

" Ако си мисли, че аз съм развалил въздуха, то бърка на 1000 %. Кълна се в децата си, че не съм изпускал газове по време на мача. Той обаче миришеше на развалени яйца. Беше извънредно. Не е прав да трансферира виновността на мен. По-добре да потърси доктор, с цел да се оправи с газовете в стомаха си ", разяснява Андерсън, който е с 13 години по-голям от своя противник.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР