скандал покрай правото на различно мнение на един от коментаторите

...
скандал покрай правото на различно мнение на един от коментаторите
Коментари Харесай

Асен Блатечки оплю носител на Оскар

 скандал около правото на друго мнение на един от коментаторите на церемонията Асен Блатечки, оповестява " Дарик ".  Блатечки ясно съобщи, че съгласно него премията за най-хубав артист ще вземе Хоакин Финикс.

" Това на всички е ясно. Според мен... аз персонално се сещам най-малко за 50 артиста - и американски, и най-малко 20 български, които ще изиграят тази роля в случай че не по-лошо, тъкмо колкото него добре. Така че... не считам, че това е върховото актьорско достижение, несъмнено ", разяснява артистът.

" Много елементарно е да се кривиш. Много е елементарно да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на... крив човек. Това е елементарно - хората, които се занимават с тази специалност, знаят. Много е мъчно да изградиш същински бездънен, прочувствен облик, какъвто прави Леонардо ди Каприо. Много е мъчно, в действителност ", съобщи още Блатечки, като думите му провокираха вълна от полемики, спорни отзиви и рецензии.

Впрочем Блатечки си навлече същите реакции предходната година, когато разяснява Лейди Гага. " Лейди Гага не е никаква актриса - няма какво да приказваме! Тя просто е определена извънредно добре за тази роля... Тя е съвършена за тая роля - с огромния си нос, с дебелия си гъз... С нелепия метод, по който наподобява. Аз споделям к`вит са нещата ", сподели тогава той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР