Скандал е разтресъл националния отбор по футбол по време на

...
Скандал е разтресъл националния отбор по футбол по време на
Коментари Харесай

Национал отказал да играе за България срещу Северна Ирландия

Скандал е разтресъл националния тим по футбол по време на международните квалификации, написа " Блиц ". Защитникът Страхил Попов се осмелил да сложи изискване на селекционера Ясен Петров. Той отсякъл, че желае да играе в първите два мача – против Швейцария (1:3) и Италия (0:2), и да пропусне гостуването на Северна Ирландия (0:0).

Причината - в случай че пътува до островната страна, която е част от Англия, по-късно би трябвало да е под 10-дневна карантина при завръщането си в Турция, където носи екипа на Хатайспор. Треньорът останал слисан от държанието на футболиста, защото за първи път някой състезател му поставял изискване. Още повече, че в тази ситуация става въпрос за националния тим на България.

Страхил Попов игра единствено в първата международна подготовка – при загубата с 1:3 от Швейцария в София. След това не го видяхме нито против „ адзурите “, нито в Белфаст. От националния тим обясниха отсъствието му поради травма.

Страхил взе присъединяване в срещата от турското състезание сред Хатайспор и Галатасарай, приключила 3:0. Попов получи червен картон десетина минути преди края на дуела. След неговия край той разгласява фотография от въпросния мач на профила си в Инстаграм, под която написа: „ Върнах се в същинската игра! “.

Думите му бяха разтълкувани като подтекст, че в националния тим играта надали не е същинска и някои от почитателите на Страхил започнаха да го подлагат на критика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР