Скандал беляза началото на 38-я ден на протести. Малко след

...
Скандал беляза началото на 38-я ден на протести. Малко след
Коментари Харесай

Напрежението ескалира! Едва в началото на протеста - бесен скандал и арест на гол мъж ВИДЕО

Скандал беляза началото на 38-я ден на митинги. Малко след оповестеното начало в 19 часа площадът в така наречен „ триъгълник на властта” към момента е съвсем празен. В същото време се доближи до конфликт на отзиви сред протестиращи и хора, недоволни от блокадата.

Главен участник в него се оказаха една жена, която остро изрази позицията си, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

"
Аз се интересувам от политика и проследявам политиците. Смятам, че в интервал на пандемия и икономическа рецесия. Тези, хора, които са тук, не са преживявали Жан Виденова и Лукановата зима. И техните деца не са умирали от Чернобил. Това ли желаят да се върне. Имаше режим на тока при комунистите, това ли желаете да се върне ", нареждаше дамата.











В словото ѝ се намеси и военачалник Димитър Шивиков, които ѝ благодари за мнението и я прикани да замълчи.

В същото време малко по покрай фонтана пред президентството бе задържан мъж по долни дрехи. Причината е, че той очевидно е използвал огромно количество алкохол, влизал е във фонтана, лягал е по земята.









Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Към момента обсада от палатки и шатри има пред Министерски съвет. Блокада има и пред Ректората на Софийския университет. Очаква се по-късно протестиращите да се насочат на обичайното си шествие към Орлов мост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР