Скачането с бънджи става все по-популярно у нас. Всяка година,

...
Скачането с бънджи става все по-популярно у нас. Всяка година,
Коментари Харесай

Сезонът на бънджи скоковете е вече тук!

Скачането с бънджи става все по-популярно у нас. Всяка година, а даже и всеки месец, хиляди запалянковци си подаряват голяма, само че приятна доза адреналин под формата на свободно рухване, придържани от ластично въже. За този спорт няма възраст, нито пол. Само и само предпочитание, възторг и храброст.
 
Свързахме е с Bungee.bg , с цел да разберем малко повече за бънджи скоковете и за какво е потребно човек да преодолее страха си и да си подари това необикновено преживяване. Екипът на Bungee.bg е с дълготраен и богат опит в рисковите спортове – над 24 години се занимават с бънджи скокове и са провели над 30 000 такива!

Ето и няколко аргументи да се доверите на Bungee.bg за реализирането на този паметен скок. А за какво един? Нека са няколко. При Bungee.bg всеки втори скок, изпълнен в деня на събитието, е на половин цена!
Това е идеална опция за вас, тъй като скачайки един път, към този момент няма да желаете да си тръгнете от местоположението. Ще желаете още един път, още един път и още веднъж… до момента в който инструктора не се измори. А той няма по какъв начин да го направи. Защо ли? Всеки инструктор, който работи в Bungee.bg  е експерт, приключил Национална спортна академия и минал през особено образование, с цел да може да обезпечи спокойствието и приятното преживяване на всеки един клиент.


Споменахме локация? Местата за скокове са извънредно красиви и се намират на основни места в България – Клисура, пещерата Проходна, Буново и Аспарухов мост . За най-екстремните клиенти - виадуктите до град Клисура са най-високото място в страната ни, от което се извършват бънджи скокове – 70 метра!
Проходна пещера (феноменът „ Божиите очи “) е една от дребното пещери в страната ни, в която се извършват бънджи скокове. Пещерата се намира на 2 км от с. Карлуково и на към 120 км от София. Природата е най-хубавият художник и нейното великолепие е осезаемо тук! Ако изберете тази локация, няма да останете разочаровани, тъй като получавате ударна доза адреналин, съпроводена с приятна разходка измежду причудливите форми, които природата е сътворила. Всеки един запалянко след скока наложително посещава пещерата и се среща с естественото великолепие на този феномен.


Ако изберете село Буново за своя необикновен скок, това преживяване няма да остане забравено. То е ситуирано в Златишко-Пирдопската долина, а към него се издигат Стара планина и Средна гора. Живописна гледка, адреналин и апетитен обяд можете да споделите в селото! Какво по-хубаво от това!
Аспарухов мост е мостът, от който е изработен първият бънджи скок в България през 1989г. Бънджи скоковете се извършват над неестествен воден канал, който свързва Варненското езеро с Черно море, т.е на този обект може да бъде изпълнен и скок с приводняване – отчасти потапяне във вода. На това му се споделя повече от рисково!

 
Какво чакаш? Отиди на https://bungee.bg/reservation/ , избери локация и комфортна за теб дата и се наслаждения на едно прелестно преживяване, предоставено от Bungee.bg . Довери се на опита!
Бънджи скоковете са на цени от   Bungee.bg  предлага и видео снимане с дрон или екшън камера. Предварително е належащо само запазване - с позвъняване на телефон 0888 48 47 00 или попълване на формата за резервация в уеб страницата (лесно, бързо и удобно)
А тук можеш да видиш календара за идните скокове на Bungee.bg - https://bungee.bg/calendar/ .

Не пропускай това премеждие! Довери се на опита и на ентусиазма си! Тялото ти знае какво желае, а Bungee.bg знае какво да ти даде!
Няма потребност да ни благодариш.
1,2,3… Скачамеее
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР