Ситуацията в Разлог е овладяна. Няма напрежение, разполагаме с всички

...
Ситуацията в Разлог е овладяна. Няма напрежение, разполагаме с всички
Коментари Харесай

Комисар Дойчин Дойчинов: Ситуацията в Разлог е овладяна

Ситуацията в Разлог е овладяна. Няма напрежение, разполагаме с всички налични сили. Това съобщи комисар Дойчин Дойчинов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи.
Всички участници в побоя в Разлог са арестувани, добави Дойчинов. Той отхвърли появилата се информация, че ромите вършат избирателен туризъм в региона.
 Масов пердах в заведение след ударено на дете в Разлог (ВИДЕО) Масов пердах в заведение след ударено на дете в Разлог (ВИДЕО)
Масов пердах сред младежи в Разлог. Късно нощес две компании се сбили в локално заведение след направена забележка. Мелето става, след ка...
По неофициална информация комисар Дойчинов към този момент е освободен от поста. Чака се назначението на нов шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
БГНЕС напомня, че от рано тази заран пред съда в Разлог се бяха събрали към 100 души на митинг. Днес се гледа мярката за безчинство на арестуваните за побоя сред българи и роми на 13 май в заведение в центъра на Разлог. Местните хора са безапелационни, че би трябвало да спре толерирането на ромските кланове, които тероризират града и популацията. Вследствие на побой в дискотеката има арестувани. Местните настояват, че истината се изопачава, че има бити деца българи, които са в болница. Пред съда дойдоха най-малко 15 патрулки от ОДМВР Благоевград и жандармерия. След няколко часа митингът се реалокира пред ромската махала в Разлог. Полиция и жандармерия изтласкаха ромите във вътрешността в махалата, с цел да не се стига до ексцесии. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР