Ситуацията в България налага на тези избори много ясно да

...
Ситуацията в България налага на тези избори много ясно да
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова: Служебното правителство неправомерно подменя волята на хората

Ситуацията в България постанова на тези избори доста ясно да се дефинира кой би трябвало да ръководи, тъй като демокрацията, в която живеем към този момент 30 години, допуска да се почита волята на хората. Именно по тази причина считам, че безусловно непозволено служебното държавно управление, назначено по Конституция единствено с цел да приготви идващите избори, подменя волята на хората, съобщи лидерът в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област доктор Даниела Дариткова.

Тя, дружно с доктор Красимир Събев, Божидар Шуманов, Иван Кънев и Красимира Генкова се срещнаха през днешния ден с поданици на кв. „ Каптажа “ в Смолян.

По думите на доктор Дариткова волята на народа беше ясно изразена с избирането на ГЕРБ за първа политическа мощ.

„ Само ние в предходното Народно заседание представихме цялостен състав на държавно управление, тъй като имаме готови фрагменти, изведохме страната ловко през няколко рецесии. Затова имаме вяра, че още веднъж ще получим вашето доверие. Листата на ГЕРБ-СДС за Смолян е съвсем същата. Имаме и нови попълнения, които са горделивост за нас. Надявам се скоро новата промяна да поеме тази щафета, тъй като ГЕРБ е най-обновяващата се, най-добре проведената и най-силната партия. Вярвам, че ние и в бъдеще ще имаме своята сериозна и виновна роля в ръководството на страната. Всички ние желаеме да работим в полза на Родопите и България, а не в персонален интерес “, акцентира лидерът на листата.

Д-р Дариткова изясни, че двама лекари са отпред в нея, защото изборът на доктор и на депутат е идентична. На единия се доверяваме, когато поверяваме здравето си, а на другия – бъдещето на нас, фамилиите и родината ни. 

Според-р Събев – втори в листата, с актуалните избори страната ни не печели нищо, а в противен случай – търпи финансови и всевъзможни други загуби. 

„ Когато опитахме да създадем държавно управление, всички се сплотиха против ГЕРБ. Провалиха 45-ия парламент. Сега отново ние би трябвало да се оправим с цялата си отговорност. Затова считам, че би трябвало да се подкрепим на тези избори, ГЕРБ да изкара добър резултат и да създадем държавно управление, с което страната ни да върви напред “, сподели доктор Събев.
 Дариткова пред младежи в Смолян: Заложници сме на политическите упоритости на президента Дариткова пред младежи в Смолян: Заложници сме на политическите упоритости на президента
Намираме се в интервал с наслагваща се политическа рецесия върху към момента вилнееща здравна. Политическа партия ГЕРБ преодоля няколко рецесии в своето управлен...

Той уточни, че служебното държавно управление „ шета по всички браншове “ и уволнява персони, като че ли няма никакво значение техният професионализъм. 

„ На тях се гледа като хора, от които би трябвало да се отърват, с цел да сложат по-угодни за тях ", уточни медикът.  

Иван Кънев, представител на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили, напомни апела си от предходната акция – че не е време за опити, не е време да се дава доверие на хора, които в този момент навлизат в политиката, тъй като страната ни, Европа и светът са в рецесия - здравна, която води след себе си икономическа.

„ Затова са нужни хора, които могат самоуверено да вземат решения, и то верни, с цел да мине страната през тези рецесии. Сега какво имаме!? От едната страна са ГЕРБ-СДС като десни партии, които стягат колана, които изкарват парите. От другата страна са Българска социалистическа партия, които на няколко пъти парират страната. Имаме ляво демократична " Да, България ", които се пишат на десни, анархистите на Мая Манолова, които са всеядни, старите нови патриоти... ", уточни в умозаключение Кънев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР