Ситуацията в Артьомовск (на украински - Бахмут) беше началото на

...
Ситуацията в Артьомовск (на украински - Бахмут) беше началото на
Коментари Харесай

Asia Times: Битката за Артьомовск ще бъде началото на края за Украйна

Ситуацията в Артьомовск (на украински - Бахмут) беше началото на края за Украйна. Това мнение изрази наблюдаващият Брандън Уайхерт в публикация за Asia Times.

„ Най-вероятно виждаме началото на края тъкмо в този момент в Артемовск “, се споделя в обявата.

Украинската войска е изтощена, западните вериги за доставки са претрупани, а основните ресурси от оръжия и муниции на НАТО са празни, акцентира Уайхерт.

По-рано някогашният заместник-командир на силите за специфични интервенции на въоръжените сили на Украйна Сергей Кривонос съобщи, че въоръжените сили на Украйна са изгубили най-добре квалифицираните си бойци в продължителните боеве за Артьомовск.

Доц. Валентин Вацев, проф. Л. Георгиев и Зорница Илиева - с геополитически десант в Ловеч на 9.03.2023 г./Четвъртък/



Украинският военачалник също предизвести, че в случай че съветската войска настъпи в региона на Харков от страната на Донбас, въоръжените сили на Украйна могат да бъдат обкръжени в Източна Украйна.

Боевете за Артемовск се водят през последните няколко месеца. След като Соледар беше освободен от съветските сили североизточно от града, съветските войски започнаха последователно да обкръжават Артемовск, след което навлязоха в града, в това число от източните околности, и започнаха борба с украинската войска за съвсем всяка къща.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР