Ситуацията с COVID-19 помрачи Коледа във Великобритания след като ден

...
Ситуацията с COVID-19 помрачи Коледа във Великобритания след като ден
Коментари Харесай

За Коледа: 122 186 нови случаи на COVID-19 във Великобритания

Ситуацията с COVID-19 помрачи Коледа във Англия откакто ден преди празника бяха регистрирани 122 186 нови случаи за денонощие. Най-много от началото на пандемията преди две години.

От всички регистрирани случаи заразяванията с новия вид „ Омикрон “ са 23 719, с което общият им брой от откриването му досега става близо 115 хиляди.

Ситуацията се отрази на всички в Кралството и образец е фамилията на Кралица Елизабет II, която чества в замъка Уиндзор с престолонаследника принц Чарлз, само че без щерка си, чийто брачен партньор е с ковид. От замъка 95-годишната кралица направи обичайното си за последните 69 години коледно послание.

„ Заради Коронавирус не можем да честваме по този начин, както може би сме желали, само че към момента можем да се насладим на многото щастливи обичаи – пеенето на коледни песни, украсяването на елха, подаръците или гледането на обичан филм, на който към този момент знаем края. Виждаме по какъв начин нашите лични деца и техните фамилии одобряват функциите, традициите и полезностите, които значат толкоз доста за нас, защото те се предават от едно потомство на последващо, само че осъвременени, поради изменящите се времена “, съобщи кралицата.

Новините през днешния ден са белязани от още едно кралско наличие – на херцогинята на Кеймбридж Катерин, която провокира бурно удивление за метода, по който изрази персоналното си отношение към загубата на скъпи за фамилиите хора през последните две години.

Тя свири на пиано за осъществяването на коледния сингъл на Том Уокър. Изпълнението беше за тези, които не могат да участват на особено събитие в Уестминстърското абатство, изразяващо признателност към хората, които са служили на обществото по време на пандемията и тези, които са изгубили борбата с вируса.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР