Ситуация, при която хора са загинали поради заключено бомбоубежище, никога

...
Ситуация, при която хора са загинали поради заключено бомбоубежище, никога
Коментари Харесай

Зеленски: Денят на детето бе почернен от смъртта на украинско дете

Ситуация, при която хора са починали заради заключено бомбоубежище , в никакъв случай не би трябвало да се повтаря и локалните управляващи би трябвало да подсигуряват наличността и достъпността на убежищата непрекъснато.

Това сподели украинският президент Володимир Зеленски в четвъртък в ежедневното си послание, представено от " Укринформ ".

Ние вършим всичко допустимо, с цел да защитим хората. Не останаха интернационална среща и договаряния , където да не беше повдиган въпросът за Противовъздушна отбрана на Украйна , увери той.
 15 ранени при офанзива в Херсонска област
15 ранени при офанзива в Херсонска област

Според следствието на 1 юни съветските войски още веднъж са атакували Херсон и обитаемоте места в района

Днес страната ни, както и доста други страни, отбелязва Деня на детето. Но даже в този ден терористичната страна лиши живота на украинско дете. Но и в този ден Русия обстрелва нашите градове - от Харков до Херсон, от Киев до Донбас. Но ние използвахме този ден оптимално, с цел да доближим провалянето на терористите. И този ден се трансформира във време, когато приближаваме търсенето на отговорност от Русия - отговорността на всеки палач, всеки терорист, закани се президентът.

Подготвяме нови
отбранителни решения за Украйна, в това число противовъздушна защита, авиация и нашето нахлуване на земята. Подготвяме същинско политическо наличие за срещата на върха на НАТО във Вилнюс. Подготвяме пакет от гаранции за сигурността на страната ни по пътя й към Алианса. Ние вършим всичко, с цел да доближим политическото решение на Европейски Съюз за участие на Украйна. Ние приготвяме Среща на върха за мира, основана на украинската формула на мира, сподели още Зеленски.
 Столтенберг отсече: Русия няма право на несъгласие върху участието на Украйна в НАТО
Столтенберг отсече: Русия няма право на несъгласие върху участието на Украйна в НАТО

Всички съдружници били съгласни с присъединението на Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg