Системата за онлайн плащания PayPal спира предоставянето на своите услуги

...
Системата за онлайн плащания PayPal спира предоставянето на своите услуги
Коментари Харесай

PayPal и eBay спират операциите си в Русия

Системата за онлайн заплащания PayPal стопира даването на своите услуги в Русия заради военните интервенции на Москва в Украйна, съгласно изказването на компанията, оповестено в събота.

" При актуалните условия стопираме PayPal в Русия ", удостовери основният изпълнителен шеф на компанията Дан Шулман.

Междувременно колосът за електронна търговия eBay също разгласи, че от четвъртък (3-ти март) е спрял да доставя поръчки както за Русия, по този начин и за Украйна, с цел да " отбрани купувачите и продавачите, наранени от разстройства в превоза ", добавяйки, че е " прекратил събирането на такси за продажбите за консуматори в Украйна за облекчение на натиска, породен от спиране на паричния поток ".

Холандската пивоварна компания " Хайникен " (Heineken N.V.) съобщи в събота, че ще спре износа на бира за Русия, оповестиха съветски медийни канали, цитирайки чиновници на компанията.

Представители на " Хайникен " споделиха, че макар че износът на бира и капиталовите планове ще бъдат прекратени, фабриките в страната ще продължат активността си.

Heineken е една от многото компании, които се причислиха към листата с водещи задгранични компании, които стопират износа си за Русия, заради нахлуването на Москва в Украйна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР